Σημαντικές επιτυχίες στη Λάρισα για το Topspin Epirus Tennis Center

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 10-05-2024

Σημαντικές επιτυχίες στη Λάρισα για το Topspin Epirus Tennis Center

Με σημαντικές διακρίσεις, πολλές συμμετοχές και καλό τένις επέστρεψαν απο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στη Λάρισα οι αθλητές και αθλήτριες που προπονούνται στο Topspin Epirus Tennis Center.

Συνολικά έπαιξαν στο Πανελλήνιο 10 αθλητές και αθλήτριες, με την Χαρά Ζήνα να αναδεικνύεται 3η Πανελληνιονίκης στα μονά στην κατηγορία των Κοριτσιών έως 14 ετών, και 2η Πανελληνιονίκης στα διπλά (με την Δ. Κουκούλη). Παράλληλα, στα μεικτά διπλά η Χαρά έφθασε στην 4η θέση (παίζοντας μαζί με τον Κ. Καλπαξίδη).
Στα Κορίτσια έως 16 ετών, η Ναταλία Γκαρτζονίκα έφθασε στην 16άδα στα μονά, ενώ στα διπλά έπαιξε στο κυρίως ταμπλό (με την Κ. Μπερπερίδου).
Στα Κορίτσια έως 14 ετών:
Η Βασιλεία Παρασκευά έφθασε στην 16άδα στα μονά και έπαιξε στον 1ο γύρο των διπλών (με την Δ. Αραβώση).
Η Νίκη Σολάκη έπαιξε στο κυρίως ταμπλό των μονών και των διπλών (με την Β. Πετρίδου), ενώ στα μεικτά διπλά έφθασε στη 16άδα παίζοντας μαζί με τον αδερφό της και επίσης αθλητή μας Ηλία Σολάκη.
Στα Κορίτσια έως 12 ετών:
Η Αρετή Διαμάντη έπαιξε στο 2ο γύρο των μονών και στον 1ο γύρο των διπλών (με την Γ. Καρβουνά).
Στα Αγόρια έως 12 ετών:
Ο Φίλιππος Πρέντζας έπαιξε στο 2ο γύρο των μονών και στον 2ο γύρο των διπλών (με τον Γ. Τόλη).
Ο Νικόλας Αντωνάκος έπαιξε στο κυρίως ταμπλό των μονών
Ο Ιάσων Αντωνιάδης και ο Θοδωρής Κίτσιος έπαιξαν επίσης στο κυρίως ταμπλό των μονών, ενώ μαζί έπαιξαν και στο κυρίως ταμπλό των διπλών.
“Για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα είχαμε μια τόσο πολυπληθή αποστολή. Τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά και δείχνουν οτι οι αθλητές και οι αθλήτριές μας βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Στο Topspin έχουμε μια φιλοσοφία με την οποία αγκαλιάζουμε κάθε παιδί και την οικογένειά του που μας εμπιστεύονται για την διαδρομή τους στο αγωνιστικό τένις. Τα αποτελέσματα δείχνουν οτι τα παιδιά προοδεύουν και χαιρόμαστε πολύ για αυτό. Συνεχίζουμε δυναμικά, με σκληρή δουλειά…” αναφέρει ο επικεφαλής προπονητής του Topspin Αριστοτέλης Ντάλιας.