45 μετάλλια ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Εαρινό κύπελλο κολύμβησης προαγωνιστικών

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 11-03-2024

45 μετάλλια ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Εαρινό κύπελλο κολύμβησης προαγωνιστικών TAGS: #ΠΑΣ Γιάννινα

Διεξήχθη το Εαρινό κύπελλο κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών και εαρινοί αγώνες μίνι κατηγορίας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συμμετείχε το Σάββατο 9/3/2024 στους αγώνες με 22 αθλητές-τριες προαγωνιστικής κατηγορίας 10-11-12 ετών και κατέκτησε στο σύνολο 45 μετάλλια,
11 χρυσά-21 αργυρά-13 χάλκινα .
Στην κατηγορία των μίνι 8-9 ετών συμμετείχε με 9 αθλητές-τριες και κατέκτησε στο σύνολο 9 μετάλλια, 2 χρυσά-4 αργυρά-3 χάλκινα.
Η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατάφερε και στις δύο κατηγορίες μαζί να κατακτήσει την δεύτερη θέση στο σύνολο των μεταλλίων από όλες τις ομάδες της Περιφέρειας Ηπείρου Δυτικής Στερεάς και Ιονίων Νήσων.
"Όλοι οι μικροί μας κολυμβητές-τριες εκτός από τα μετάλλια που κατέκτησαν κατάφεραν να κολυμπήσουν σωστά και να βελτιωθούν τεχνικά σε όλα τους τα στυλ.
Οι προπονητές της ομάδας κ.Κυριακίδης Κωνσταντίνος, κ.Μπίγγου Ιουλία και κ. Τζιμας Κρίτων ήταν πλήρως ευχαριστημένοι από την εμφάνιση των μικρών αθλητών τους και υπόσχονται ότι στη συνέχεια θα έρθουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μέσα απο την καθημερινή δουλειά.
Το Δ.Σ της ομάδας συγχαίρει τους προπονητές ,τους αθλητές αλλά τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και την στήριξη τούς", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.