Sport Event 4 All: Έρχεται το πολυαθλητικό event-camp στη Λιμνοπούλα

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 28-05-2024

Sport Event 4 All: Έρχεται το πολυαθλητικό event-camp στη Λιμνοπούλα

Ένα πολυαθλητικό event-camp θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα. 

Πρόκειται για το Sport Event 4 All, και αφορά τα αθλήματα του Μπάσκετ, της Κολύμβησης, του Τένις και της Ξιφασκίας.

Οι διοργανωτές αναφέρουν τα εξής

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε την δημιουργία ενός πολυαθλητικού event-camp που θα διοργανώσουμε φέτος το καλοκαίρι στο ΠΕΑΚΙ (Λιμνοπούλα) απο 17/6-28/06 (8.00πμ - 14.00μμ).
Το event μας περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά αθλήματα, τα οποία θα προσφέρουν στα παιδιά και τους νέους της κοινότητας μια μοναδική εμπειρία γεμάτη έμπνευση, διασκέδαση και επαφή με τον αθλητισμό.
Ξιφασκία από την Αθλητική Ακαδημία Ιωαννίνων - Η ΕΥΡΟΙΑ
 Μπάσκετ από τον Α.Γ.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 Κολύμβηση από τον ΑΛΜΠΑΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τένις από τον ALPHA SPORTS
Οι δραστηριότητες του event είναι σχεδιασμένες και υλοποιούνται από έμπειρους καθηγητές φυσικής αγωγής, οι οποίοι θα καθοδηγήσουν τους συμμετέχοντες με στόχο την ανάπτυξη των αθλητικών τους ικανοτήτων αλλά και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους.
Έμπνευση, Διασκέδαση, Επαφή
Η φιλοσοφία μας είναι βασισμένη σε τρεις κύριες αρχές:
 Έμπνευση: Θέλουμε να εμπνεύσουμε τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους μέσα από αυτόν. Οι καθηγητές μας δίνουν το παράδειγμα, προωθώντας τις αξίες της αφοσίωσης και της συνεχούς βελτίωσης.
 Διασκέδαση: Πιστεύουμε ότι η μάθηση μέσω του αθλητισμού πρέπει να είναι διασκεδαστική. Ο σχεδιασμός των προγραμμάτων μας περιλαμβάνει ποικιλία δραστηριοτήτων που κρατούν το ενδιαφέρον των παιδιών ζωντανό και τα ενθαρρύνουν να συμμετέχουν ενεργά.
 Επαφή: Το event μας, δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με συνομήλικους και να δημιουργήσουν φιλίες μέσα από το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία.
Πληροφορίες-εγγραφές:
Νίκος Παπαδόπουλος 6947828430
Κατερίνα Τσιούρη 6937377662
Νίκος Παπασπύρου 6974893640
Βασίλης Καλτσής 6972301999