Στην εξάδα του ομαδικού πρωταθλήματος ο ΑΣ ΦΕΑ Ιωαννίνων

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 15-06-2024

Στην εξάδα του ομαδικού πρωταθλήματος ο ΑΣ ΦΕΑ Ιωαννίνων

Στην πόλη των Τρικάλων διεξήχθη το 13ο  Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Π.Ο.Φ.Επ.Α  το τριήμερο 31/5 και 1-2/6/2024.

 Πάνω από 240 αθλητές -τριες συμμετείχαν στα ομαδικά , ατομικά και διπλά αγωνίσματα και πρόσφεραν όμορφο θέαμα.

ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ, οι Γιαννιώτες αθλητές  Κώστας ΧΡΗΣΤΟΥ , Ανδρέας ΤΟΛΙΑΣ , Ανδρέας ΤΣΙΡΟΣ , Γρηγόρης ΦΙΛΙΠΠΟΥ , Θεολόγος ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ  και η αθλήτρια Σοφία ΞΟΥΛΙΔΟΥ είχαν αξιοπρόσεκτη παρουσία. Η Σοφία , ο Ανδρέας Τόλιας και ο Ανδρέας Τσίρος δεν πέρασαν τους ομίλους , συνέχισαν στους αγώνες ‘’παρηγοριάς’’.  Ο Κώστας  Χρήστου προχώρησε ως 2ος  από τον όμιλο του , στη συνέχεια παρέμεινε  8-άδα , αφού οριακά ηττήθηκε με 3-1  για την 4-άδα  και τα μετάλλια.

ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ  συμμετείχε ο Ανδρέας Τσίρος με συμπαίκτη τον Γιώργο Μπαρμπέρη , πέρασαν τους ομίλους ,χωρίς στη συνέχεια να καταφέρουν να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο.

ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ  ο Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  ως πρωταθλήτρια ομάδα της περιφέρειας  Δυτ. Μακεδονίας -Ηπείρου και Ιονίων Νήσων συμμετείχε στο 1ο όμιλο με άλλες τρεις  πρωταθλήτριες  ομάδες  Άκτωρα (Αθήνας ), Μεγάλα Παιδιά  (Θεσσαλίας ) και την πρωταθλήτρια ομάδα της Κρήτης.

Αποτελέσματα

1ος αγώνας : Intepetent  Κρήτης    -  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  Α) Στο 1ο παιγνίδι ηττήθηκε  ο  Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων με 3-0 ,Β) Στο 2ο παιγνίδι με 3-2  και Γ ) Στο 3ο παιγνίδι στο διπλό πάλι με 3-2.  ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 3-0

2ος αγώνας :  Άκτωρας   Αθήνα  - Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  Α) Στο 1ο παιγνίδι ηττήθηκε ο Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων με 3-0, Β) Στο 2ο παιγνίδι με 3-0 και Γ)  Στο 3ο παιγνίδι στο διπλό με 3-1  . ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 3-0

3ος αγώνας  : ‘’Μεγάλα παιδιά’’ Θεσσαλίας – Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  ΤΕΛΙΚΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  2-3

3ος  στο όμιλο ο Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων και στην 6-άδα στη τελική κατάταξη.

Ως είθισται στη βραδυνή συνεστίαση του Σαββάτου γίνονται και οι απονομές των κυπέλων στις πρωταθλήτριες ομάδες  όλων των περιφερειών και ο Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων για πρώτη φορά παρέλαβε το κύπελο του πρωταθλητή στη περιφέρεια Ηπείρου, Δυτ, Μακεδονίας και Ιονίων Νήσων.