Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ-18: Ο απολογισμός της ΕΚΑ Δωδώνη

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 17-06-2024

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ-18: Ο απολογισμός της ΕΚΑ Δωδώνη TAGS: #Στίβος

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 ολοκληρώθηκε, με την ΕΚΑ Δωδώνη να παρουσιάζει αξιοσημείωτες επιδόσεις και υποσχόμενες εμφανίσεις για το μέλλον.

Με μια ομάδα που συνδυάζει τη νεανική δυναμικότητα και την εμπειρία, ο σύλλογος κατάφερε να αναδείξει αξιόλογα ταλέντα, προσφέροντας μια πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον.
1η Μέρα (15/06/2024)

    Μάρκος Κωστόπουλος: Κατέκτησε τη 10η θέση στα 400 μέτρα, επιβεβαιώνοντας τη θέση του μεταξύ των κορυφαίων Ελλήνων του 2024 στο αγώνισμα, αν και δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον καλύτερο του εαυτό.
    Αλεξάνδρα Κατσουλίδη & Άλκηστις Παπανικολάου: Στα 100 μέτρα με εμπόδια των κοριτσιών, οι δύο αθλήτριες έδωσαν έναν δύσκολο αγώνα στον προκριματικό, αγγίζοντας τα ατομικά τους ρεκόρ.
    Γιώτα Ντούρου: Ανήκει σε μικρότερη ηλικιακή κατηγορία, έδωσε έναν δύσκολο αγώνα απέναντι σε μεγαλύτερες συναθλήτριες.

2η Μέρα (16/06/2024)

    Ιάσονας Σιώζος: Αν και ξεκίνησε με την 3η καλύτερη επίδοση στα 400 μέτρα με εμπόδια, δεν κατάφερε να βρεθεί σε καλή μέρα και κατέληξε στην 8η θέση.
    Σωτήρης Κοσμάς: Έδωσε τον δικό του αγώνα στον προκριματικό των 400 μέτρων με εμπόδια, αγγίζοντας το προσωπικό του ρεκόρ.
    Ειρήνη Λαμπρίδη: Ξεπέρασε τον εαυτό της και προκρίθηκε στον τελικό των 400 μέτρων με εμπόδια, κατακτώντας την 15η θέση, προμηνύοντας καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της κατηγορίας της.
    Μάρκος Κωστόπουλος: Παρά την κόπωση, αγωνίστηκε και στα 200 μέτρα, κατακτώντας την 15η θέση στον τελικό, αποδεικνύοντας τη μεγάλη του αθλητική εμπειρία με 4 κούρσες σε 36 ώρες.
    Χριστίνα Φαρμάκη & Ειρήνη Μαχτσίρα: Στα 200 μέτρα, πέτυχαν ατομικά ρεκόρ στον προκριματικό.
    Ομαδική Σκυταλοδρομία 4×400 μέτρα: Η ομάδα των Ντούρου, Κατσουλίδη, Φαρμάκη και Λαμπρίδη κατέκτησε την 14η θέση, δίνοντας έναν τεράστιο αγώνα και αντιμετωπίζοντας στα ίσα μεγαλύτερες συναθλήτριες.

Επιστροφή και βλέμμα στο μέλλον

Με το τέλος του πρωταθλήματος Κ18, κάποιοι αθλητές ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν, ενώ άλλοι προετοιμάζονται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16. Η ΕΚΑ Δωδώνη συνεχίζει να είναι παρούσα με αξιώσεις στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού. Ειδική μνεία αξίζει στους προπονητές Κωνσταντίνο Λώλη και Κώστα Λιόντο, οι οποίοι εργάστηκαν αδιάκοπα για τα καλύτερα αποτελέσματα.