Βράβευσε τους κορυφαίους του 2023 ο Δήμος Ιωαννιτών

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 17-06-2024

Βράβευσε τους κορυφαίους του 2023 ο Δήμος Ιωαννιτών

Ο Δήμος Ιωαννιτών την Πέμπτη, 13 Ιουνίου και ώρα 8.00 μ.μ., στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής», πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια βράβευση των καλύτερων αθλητών και αθλητριών και των προπονητών/τριών τους που διακρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε μια ατμόσφαιρα φορτισμένη με θετική ενέργεια και χαρά, τιμήθηκαν, παρουσία των οικογενειών, των φίλων και συναθλητών/τριών τους,  οι αθλητές και αθλήτριες που κατάφεραν, με αγώνα, δύναμή και αποφασιστικότητα, να πρωταγωνιστήσουν στο άθλημά τους την προηγούμενη χρονιά και να φτάσουν στην κορυφή. Ήταν μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα, αγκαλιές και συγχαρητήρια και κυρίως με ελπίδα για το μέλλον.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, κ. Θωμάς Μπέγκας, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου,  π. Ηλίας Σέπερης, ο Συνταγματάρχης, κ. Περικλής Χαλάστρας, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Αζέλης, ο Πύραρχος, κ. Αδαμάντιος Κλεφτάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού, κ. Στέφανος Σίντος, ο Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα – Περιφερειακής Ανάπτυξης – Προστασίας της Λίμνης και Ενέργειας, κ. Αριστείδης Κασσής, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δημοτικών Ενοτήτων και Τμημάτων Δόμησης και Ελέγχου Κατασκευών της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας, κ. Ευάγγελος Πρέντζας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας  Ιωαννίνων, κ.  Κουτσογιάννης Κωνσταντίνος (Τάσος).