Τεράστια επιτυχία της εκδήλωσης «Γνωριμία με το Ping-Pong» στη Δωδώνη!

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 01-07-2024

Τεράστια επιτυχία της εκδήλωσης «Γνωριμία με το Ping-Pong» στη Δωδώνη!

Η χαρά του παιγνιδιού, η διάθεση και τα χαμόγελα των πενήντα (50) περίπου μικρών φίλων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, κατέκλυσαν το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουνίου 2024 την αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Δωδώνης, στο πλαίσιο μιας άκρως επιτυχημένης εκδήλωσης «Γνωριμίας με το Ping-Pong», την οποία συνδιοργάνωσαν η Αδελφότητα Δωδωναίων «Ο ‘Αγιος Θεόδωρος» και ο Αθλητικός Σύλλογος «Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων».

 

Υπό την καθοδήγηση έμπειρων αθλητών και προπονητών, όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία «να μάθουν παίζοντας και να παίξουν μαθαίνοντας», συμπαρασύροντας στη συνέχεια και τους μεγαλύτερους σε αγωνιστική δράση, επιβεβαιώνοντας στην πράξη τη δημοφιλία του συγκεκριμένου αθλήματος και την ψυχαγωγική δυνατότητα την οποία προσφέρει σε όλες τις ηλικίες ανεξαιρέτως.

Ταυτόχρονα, οι κυρίες της περιοχής πήραν «άριστα» στο σκέλος της φιλοξενίας, αφού όλοι/ες έφυγαν από την εκδήλωση με μια «γλυκιά» και «δροσερή» καλοκαιρινή γευστική ανάμνηση!

Τα αναμνηστικά δώρα και διπλώματα τα οποία προσφέρθηκαν σε όλους όσοι έλαβαν μέρος στην αθλητική δραστηριότητα, θα τους θυμίζουν ότι οι αξίες του αθλητισμού έχουν μοναδική πολλαπλασιαστική επίδραση στη διαμόρφωση των χαρακτήρων και στην εμπέδωση των αρχών υγιούς κοινωνικής συμπεριφοράς.

Τέλος, σύσσωμη η Τοπική Κοινωνία η οποία αγκάλιασε μαζικά την όλη προσπάθεια, συμφώνησε ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις πρέπει με κάθε τρόπο να συνεχιστούν, με το επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού να δίνεται για το 4ο Τουρνουά Basket 3x3 στο γήπεδο της Τ.Κ. Δωδώνης, στο διάστημα 1-3 Αυγούστου 2024.