Συλλογή από 125 μετάλλια σε τρεις διοργανώσεις για τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πισίνα του ΠΕΑΚΙ

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 03-07-2024

Συλλογή από 125 μετάλλια σε τρεις διοργανώσεις για τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πισίνα του ΠΕΑΚΙ TAGS: #ΠΑΣ Γιάννινα

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν στα Ιωάννινα 28-29-30/6/2024 ,η 1η Φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης-Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αγωνιστικών Κατηγοριών και οι Θερινοί Αγώνες Προαγωνιστικων- Μίνι Κατηγοριών.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έλαβε μέρος στην Αγωνιστική κατηγορία με 24 αθλητές-τριες και κατέκτησε 60 μετάλλια (38 χρυσα-14 αργυρά-8 χάλκινα), όπου και κατέλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Πρώτη θέση στην κατηγορία Ανδρών, την 3η στη κατηγορία Γυναικών και την 2η θέση στη Γενική βαθμολογία.
Αξιοσημείωτο της διοργάνωσης ήταν ότι για δεύτερη και πάλι συνεχόμενη χρονιά ανακηρύχθηκε καλύτερος αθλητής των αγώνων, αθλητής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Τη φετινή χρονιά είναι  ο Σπυρίδων Χαλάστρας με την επίδοση που πέτυχε στα 200 ελεύθερο 1'58'19.
Επίσης από την Α φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος προκρίθηκαν 12 αθλητές-τριες μας για τη 2η φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Στην προαγωνιστική κατηγορία η ομάδα μας συμμετείχε με 24 αθλητές-τριες και κατέκτησε 49 μετάλλια (7 χρυσά-24 αργυρά-18 χάλκινα).
Στην κατηγορία των μίνι (8-9 ετών) η ομάδα μας συμμετείχε με 15 αθλητές-τριες και κατέκτησε 16 μετάλλια (2 χρυσά-7 αργυρά-7 χάλκινα).
"Μετά το πέρας των αγώνων οι προπονητές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Κυριακίδης Κωνσταντίνος Ιουλία Μπίγγου -Κρίτων Τζήμας δήλωσαν ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από το γενικό σύνολο των αθλητών τους όπου αυτό φάνηκε από όλα τα αποτελέσματα όλων των κατηγοριών και ότι δουλεύουμε μεθοδευμενα από μικρή ηλικία τους αθλητές μας για να έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα.
Έτσι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι η ομάδα της πόλης μας όπου έχει τον μεγαλύτερο αριθμό συγκομιδής μεταλλίων τα 125 ΜΕΤΑΛΛΙΑ!!!
Επίσης επεσήμαναν ότι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ υπάρχει παρόν και μέλλον!!!
Το Δ.Σ του συλλόγου  συγχαίρει  τους αθλητές και  τους προπονητές  για την αγωνιστική τους παρουσία όλης της χρονιάς αλλά και τους γονείς που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα και τις θυσίες που έκαναν για τα παιδιά τους", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.