Συνεπής με το βάθρο ξανά ο Α.Σ. “Τζονσα” Ελεούσας Ιωαννίνων

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 08-07-2024

Συνεπής με το βάθρο ξανά ο Α.Σ. “Τζονσα” Ελεούσας Ιωαννίνων

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των 5 αθλητών του συλλόγου Α.Σ. “Τζονσα” Ελεούσας Ιωαννίνων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα TAE KWON DO εφήβων νεανίδων, που έλαβε χώρα στην Καρδίτσα το τριήμερο 5,6,7 Ιουλίου 2024.

Πρωταθλήτης Ελλάδος ξάνα ο ΠΑΝΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ευάγγελος Πάντος . Κουρασμένος και εξαντλημένος απ την επίπονη δίαιτα (σ.σ. έχασε 5,5 κιλά) και ένω έδειχνε να κυριαρχεί στον ημιτελικό,προδώθηκε απ τις δυνάμεις του και ενώ πήρε με σχετική ευκολία τον πρώτο γύρο έχασε οριακά στο δευτερο με αποτελεσμα να ηττηθεί και στον τρίτο, και να χάσει την ευκαιρία του στον τελίκο, στην πιό δύσκολη κατηγορία με 4 πρωταθλητές Ευρώπης κατάφερε να διακριθεί ξανά, για 4 συνεχόμενη χρονία.

ΠΑΡΑΠΑΓΚΔΗ ΕΥΓΕΝΙΑ έχασε στο δευτερο αγώνα , με παράπονο για μια φάση που θα μας έδινε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη νίκη αλλα το"δε φενεται καθαρά από την κάμερα" με απολογητικό ύφος λέει πολλα. Με δύσκολη κλήρωση, αφού ήταν και η πιο μικρή απ την πλευρά της

ΤΡΙΑΝΤΗ ΣΟΦΙΑ μια νίκη και μια ήττα απ την φιναλιστ της κατηγορίας με καταπληκτική εμφάνιση

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ σε μια δύσκολη κατηγορία απο επιλογή , έχασε απ τον ιδιο του τον αυτο σε ενα αγώνα που έδειχνε τον "'εχει" , όταν κάποιές οριακές ποίνες τον αποσυντόνισαν

ΜΕΝΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ με δύσκολη κλήρωση , κατάφερε μια νίκη και μια ήττα με ωραία εμφάνιση

"Τα μικρά μας στην πρώτη τους εμφάνιση στην κατηγορία εφήβων νεανίδων σε πανελλήνιο πρωτάθλημα , έδειξαν με τις νίκες και την απόδοση τους οτι τα επόμενα 2 χρόνια θα πρωταγωνιστήσουν", αναφέρει χαρακτηριστικά ο σύλλογος.

 

Φωτορεπορταζ