Πανελλήνιο Κ16: Σε Χαλκίδα και Ελευθερούπολη η δράση των μικρών

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 13-07-2024

Πανελλήνιο Κ16: Σε Χαλκίδα και Ελευθερούπολη η δράση των μικρών TAGS: #Στίβος

Εκατοντάδες μικρά παιδιά απ΄ όλη τη χώρα μετέχουν σήμερα και αύριο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών Κ16 σε Ελευθερούπολη και Χαλκίδα.

Αθλητές και αθλήτριες 14ων και 15ων ετών έχουν την ευκαιρία για μια αγωνιστική εμπειρία, που τεστάρει την κατάσταση τους και τους γεμίζει πολλές εμπειρίες, που θα αποτελέσουν οδηγό τους για τα επόμενα χρόνια. Άλλωστε, πρόκειται για παιδιά που βρίσκονται ακόμη στο ασφαλές περιβάλλον της οικογένειας και η συμμετοχή τους σε διοργανώσεις όπως αυτή τους γεμίζει σημαντικά μαθήματα για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Το πρωινό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιλάμβανε προκριματικούς, ενώ το απόγευμα θα γίνουν τελικοί.

Στη Χαλκίδα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (12/7) και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Η κ. Σακοράφα μίλησε με τα μικρά παιδιά και τους προπονητές τους, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους και τους μίλησε για τη δική της εξαιρετική πορεία στον αθλητισμό.

Μάλιστα πολλά από τα παιδιά θέλησαν να ακούσουν από την πρόεδρο για το παγκόσμιο ρεκόρ, που πέτυχε πριν από πολλά χρόνια στον ακοντισμό και αποτελεί μέχρι και σήμερα μία από τις σημαντικότερες στιγμές του ελληνικού στίβου.

Στο πρωινό πρωινό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας, στον όμιλο της Χαλκίδας δεν έγινε ο προκριματικός της σφαιροβολίας. Οι διοργανωτές έκαναν γνωστό πως στο επί κοντώ των Κοριτσιών θα γίνει απευθείας τελικός το απόγευμα της Κυριακής στις 17.00.

Αποτελέσματα Χαλκίδα

Αποτελέσματα Ελευθερούπολη

Το απογευματινό πρόγραμμα των δύο ομίλων τα μεταδοθεί σε livestreaming μετάδοση