Εξαιρετικές επιδόσεις της ΕΚΑ Δωδώνη στο Πανελλήνιο Κ-16

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 16-07-2024

Εξαιρετικές επιδόσεις της ΕΚΑ Δωδώνη στο Πανελλήνιο Κ-16 TAGS: #Στίβος

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 που έγινε στην Ελευθερούπολη, ολοκληρώθηκε με εξαιρετικές επιδόσεις από την ΕΚΑ, προσφέροντας μια πολλά υποσχόμενη εικόνα για το μέλλον.

Στον απολογισμό της η ΕΚΑ Δωδώνη Ιωαννίνων αναφέρει τα εξής:

Ο σύλλογος, συνδυάζοντας τη νεανική δυναμική με την πολύτιμη εμπειρία, ανέδειξε ταλαντούχους αθλητές που αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον. Οι εμφανίσεις της ομάδας απέδειξαν ότι το μέλλον του συλλόγου προδιαγράφεται λαμπρό, με νέους αθλητές έτοιμους να διαπρέψουν στις επόμενες προκλήσεις.

1η Μέρα (13/07/2024)

Σκυταλοδρομία 4Χ80Μ: Η ομάδα, αποτελούμενη από τις Χριστίνα Φαρμάκη, Αλεξάνδρα Κατσουλίδη, Γιώτα Ντούρου και Ειρήνη Λαμπρίδη, σημείωσε μια εξαιρετική εμφάνιση, κατακτώντας την 5η θέση σε έναν από τους πιο απαιτητικούς τελικούς στην ιστορία του αγωνίσματος. Με την επίδοση των 41″26, κατέγραψαν μία από τις κορυφαίες επιδόσεις όλων των εποχών για τον σύλλογο.

Αλεξάνδρα Κατσουλίδη & Ειρήνη Λαμπρίδη: Η Αλεξάνδρα, με ένα εντυπωσιακό ατομικό ρεκόρ (49″68), κατέκτησε την 5η θέση στον τελικό, αποτελώντας την ευχάριστη έκπληξη των αγώνων. Στον ίδιο τελικό, η Ειρήνη, παρά την απόσταση από τον καλό της εαυτό, πέτυχε την 9η θέση με 50″74.

Γιώτα Ντούρου & Χριστίνα Φαρμάκη: Η Γιώτα και η Χριστίνα κατέκτησαν την 11η (45″31) και 12η (45″33) θέση αντίστοιχα, εντάσσοντας τους εαυτούς τους στις κορυφαίες αθλήτριες της χώρας στο αγώνισμα.

Αντώνης Βασιλείου: Στην παρθενική του εμφάνιση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, ο Αντώνης απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί επάξια στο ύψος των περιστάσεων, σημειώνοντας 20″15 στον προκριματικό του αγωνίσματος.

2η Μέρα (14/07/2024)

Αντώνης Μαχτσίρας: Ο δεύτερος Αντώνης του συλλόγου μας συμμετείχε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Με χρόνο 15″39 στον τελικό των 100 μέτρων με εμπόδια, κατέκτησε την 9η θέση. Με την απαραίτητη συνέπεια, το μέλλον του προμηνύεται ενδιαφέρον.

Αφροδίτη Λαϊνά: Παρότι δεν κατάφερε να πετύχει ένα ατομικό ρεκόρ, η έμπειρη αθλήτρια απέδειξε την ικανότητά της να συμμετέχει στον τελικό μιας μεγάλης διοργάνωσης. Κατέκτησε την 14η θέση στον απαιτητικό τελικό των 600 μέτρων με χρόνο 1’52″81, δείχνοντας την αφοσίωσή της και την εμπειρία της.

Μικτή σκυταλοδρομία 4Χ200Μ: Η ομάδα μας, αποτελούμενη από τους Βαλεντίνη Γιώτη, Αφροδίτη Λαϊνά, Φώτη Κολιζώη και Αντώνη Μαχτσίρα, αγωνίστηκε με αξιώσεις στον απαιτητικό τελικό της σκυταλοδρομίας 4Χ200Μ, πετυχαίνοντας χρόνο 1’52″23.

Ανθή Γεωργίτση: Στην πρώτη της εμφάνιση σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, η Ανθή έδειξε ότι είναι έτοιμη για το επόμενο μεγάλο άλμα, πετυχαίνοντας χρόνο 11″25 στον προκριματικό των 80 μέτρων.Το μέλλον της φαίνεται εξαιρετικά υποσχόμενο.

Λίγες διακόπες και ανασυγκρότηση για το 2025

Καθώς το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 ολοκληρώθηκε με επιτυχία, έρχεται η στιγμή για λίγες διακοπές και ανασυγκρότηση, προκειμένου να σχεδιάσουμε τους στόχους για το 2025. Οι επιδόσεις και οι προσπάθειες των αθλητών μας γεμίζουν όλους με αισιοδοξία για το μέλλον. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους προπονητές μας, Κωνσταντίνο Λώλη και Κώστα Λίοντο, που με ακούραστη διάθεση και αφοσίωση, βρίσκονται πάντα δίπλα στους αθλητές, καθοδηγώντας τους με σοφία και πάθος. Οι προσπάθειές τους αποτελούν τη βάση για τις μελλοντικές μας επιτυχίες, και μαζί τους ανυπομονούμε να κατακτήσουμε νέες κορυφές…