Ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΟΕ και η Πολιτεία ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην Ολυμπιακή ομάδα στίβου

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 20-07-2024

Ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΟΕ και η Πολιτεία ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην Ολυμπιακή ομάδα στίβου TAGS: #Ολυμπιακοί Αγώνες #Στίβος

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο γ.γ. της Ομοσπονδίας Γιώργος Γιατρουδάκης, μέλη του διοικητικού συμβουλίου προεξέχοντος του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου, ο γ.γ. Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο αρχηγός της Ελληνικής αποστολής στο Παρίσι 2024, Πέτρος Συναδινός και οι λοιποί προσκεκλημένοι του ΣΕΓΑΣ έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας στίβου και να τους ευχηθούν να εκπληρώσουν τους στόχους τους στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού που ξεκινά σε λίγες μέρες στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Hyatt

«Εύχομαι ο αγώνας και οι κόποι σας των τελευταίων τριών χρόνων να ανταμειφθούν στο Παρίσι, να κάνετε την υπέρβαση και να επιστρέψετε στην Ελλάδα δαφνοστεφανωμένοι και πιο πλήρεις και με περισσότερες εμπειρίες τόσο οι αθλητές όσο και οι προπονητές.

Εμείς ως διοίκηση κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να ελαχιστοποιήσουμε τα προβλήματά σας και σε συνεργασία με την ΕΟΕ να σας προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες, όπως το προπονητικό κέντρο στο Αντονί για την καλύτερη προετοιμασία σας», είπε στο λόγο της η κ. Σακοράφα.

«Έχετε ήδη πετύχει μια μεγάλη νίκη με την παρουσία σας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σας εύχομαι να ευχαριστηθείτε τους αγώνες και αν δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας» παρότρυνε τους αθλητές ο γ.γ. Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Παρίσι, Πέτρος Συναδινός, συμπλήρωσε: «Δουλέψαμε συστηματικά τα τελευταία χρόνια με την πρόεδρο και την Ομοσπονδία για να είναι τα παιδιά απερίσπαστα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Είμαστε υπερήφανοι για εσάς».

«Εύχομαι να έχει καλή παρουσία και επιτυχίες στους Αγώνες. Να ευχαριστηθείτε τη συμμετοχή σας» είπε ο γ.γ. του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Γιατρουδάκης, ενώ ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, Βασίλης Οικονόμου τόνισε ότι ο ίδιος και σύσσωμο το συμβούλιο αποτελούν θερμούς υποστηρικτές της Ολυμπιακής ομάδας.

Ιδιαίτερη στιγμή στην εκδήλωση ήταν η παρουσίαση του πόστερ με τις ευχές των μαθητών στα ελληνικά (!) που έφερε από το Μισάτο της Ιαπωνίας, την πόλη που είχε φιλοξενήσει την ελληνική Ολυμπιακή ομάδα το 2021, ο Ρίο Αράι, εκπρόσωπος του Δημάρχου της πόλης.

Θυμίζουμε ότι πρώτο γκρουπ αθλητών και προπονητών αναχωρεί το Σάββατο (20/7) στις 10.40 για το Αντονί.