Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στο Rakuten Viber: Zήστε το ταξίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 23-07-2024

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στο Rakuten Viber: Zήστε το ταξίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες! TAGS: #Ολυμπιακοί Αγώνες

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με χαρά ανακοινώνει τη δημιουργία του επίσημου καναλιού της στο Viber, ακριβώς λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι!

 

Στο Δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: 

Kάντε κλικ εδώ και ζήστε την εμπειρία του Viber

Αυτό το δυναμικό κανάλι μπορούν να το ακολουθήσουν όλοι οι λάτρεις των σπορ καθώς θα προσφέρει τα τελευταία νέα και ενημερώσεις για την Ολυμπιακή Ομάδα και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Αποκτήστε αποκλειστική πρόσβαση σε φωτογραφίες και βίντεο με τους απίστευτους αθλητές μας που θα εκπροσωπήσουν περήφανα την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που ξεκινούν στο Παρίσι στις 26 Ioυλίου.

Μείνετε συνδεδεμένοι για ενημερώσεις και αποκλειστικές ειδήσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας από το Παρίσι, φέρνοντάς κοντά σε όλους τον ενθουσιασμό και τους θριάμβους της Team Hellas στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός στον κόσμο.

Εμπλουτίστε τις συνομιλίες σας με αυτοκόλλητα με τους κορυφαίους αθλητές μας, προσθέτοντας ένα διασκεδαστικό και διαδραστικό στοιχείο για την εμπειρία σας στο Viber.

Μην το χάσετε! Ακολουθήστε το κανάλι της Team Hellas στο Viber για να μείνετε συγχρονισμένοι με την Ολυμπιακή Ομάδα, μοιραστείτε τα σχόλιά σας και στείλτε τις καλύτερες ευχές σας. Ελάτε μαζί μας και γίνετε μέρος του ταξιδιού προς την Ολυμπιακή δόξα!