Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος! Η απονομή στον Τεντόγλου

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 07-08-2024

Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος! Η απονομή στον Τεντόγλου TAGS: #Ολυμπιακοί Αγώνες

Σπουδαία και η σημερινή ημέρα για τον Μίλτο Τεντόγλου.

Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Μέλος της ΔΟΕ, Σπύρος Καπράλος, απενειμε το Χρυσό Μετάλλιο στον ανεπανάληπτο Μίλτο Τεντόγλου.

Ο 26χρονος κρέμασε στο στήθος του το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της καριέρας του, αποτέλεσμα του εξαιρετικού αγώνα, το βράδυ της Τρίτης. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι παρέλαβε το χρυσό του μετάλλιο από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο. Ο Τεντέγλου κατέκτησε το 11ο χρυσό μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση της κατηγορίας Ανδρών/Γυναικών.

“Πολύ όμορφο μετάλλιο και χαίρομαι πολύ που το κατάφερα αυτό. Ωραία απονομή, το ευχαριστήθηκα. Έχω ακούσει πολλές φορές τον εθνικό ύμνο σε πολλά μέρη του κόσμου και κάθε φορά το είναι διαφορετικό. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Σήμερα το έζησα πολύ περισσότερο, γιατί το στάδιο ήταν γεμάτο, σε αντίθεση με το 2021 και στις εξέδρες ήταν και η μητέρα μου με την αδελφή μου“, είπε ο αθλητής στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ και συμπλήρωσε: “Είδα όλα τα άλματα μου, τις λεπτομέρειες. Ευχαριστημένος είμαι από τον αγώνα μου. Υπήρχαν ίσως κάποια πράγματα που έπρεπε να κάνω στη φόρα μου. Πάλι είχα ένα θέμα με τα παπούτσια μου (αυτά που φόραγε βγήκαν από τη λίστα) και αναγκάστηκα να φορέσω ένα μοντέλο που δεν έχω ξανά βάλει“.