Για την 5η θέση η Εθνική Ανδρών - Την Κυριακή με Ισπανία

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 09-08-2024

Για την 5η θέση η Εθνική Ανδρών - Την Κυριακή με Ισπανία TAGS: #Ολυμπιακοί Αγώνες

Η Εθνική Ανδρών συνήλθε από το σοκ του αποκλεισμού από τα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Νίκησε με 15-9 την Αυστραλία, και διεκδικεί την 5η θέση στην κατάταξη, απέναντι στην Ισπανία, την Κυριακή.

Η ελληνική ομάδα, έχοντας αφήσει για λίγο πίσω τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την 4άδα, στο ματς με τους Σέρβους, έδωσε όλες τις δυνάμεις και πήρε μια εμφατική και επιβλητική νίκη επί των “καγκουρό”, που επιβεβαίωσε κι αυτή πως η θέση που αξίζει είναι ψηλότερα από την 5η, την οποία θα διεκδικήσει στον τελευταίο της αγώνα στη διοργάνωση, την Κυριακή (11/8) στις 10:00 το πρωί κόντρα στην Ισπανία.

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 15-9

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 5-3, 4-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Γκίλλας, Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Παπανικολάου, Κάκαρης, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος, Τζωρτζάτος.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Τ. Χαμίλ): Πόρτερ, Λαμπί, Μαξίμοβιτς, Νεγκούς, Πάουερ, Έντουαρντς, Παβιλιάρ, Μέρσεπ, Μπάιρνς, Μπερεχούλακ, Πουτ, Έντουαρντς, Χέντζες.

Ο αντίπαλος της Ελλάδας στον τελευταίο αγώνα κατάταξης, την Κυριακή (11/8) στις 10:00 το πρωί, η Ισπανία νίκησε 11-9 την Ιταλία. Στον ημιτελικό για τις θέσεις 1-4, η Σερβία επιβλήθηκε επί των ΗΠΑ με 10-6 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό, όπου θα επιδιώξει να διατηρήσει τον τίτλο της.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής