«Εν Νικοπολει Άκτια» στις 7 Σεπτεμβρίου

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 10-08-2024

«Εν Νικοπολει Άκτια» στις 7 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και με τους Συλλόγους Ευ Ζην και Α.Ο. Πρέβεζας, προκηρύσσει την διοργάνωση των φετινών «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» Αγώνων Δρόμου απόστασης 10 και 5 χιλιομέτρων καθώς και των παράλληλων μαθητικών αγώνων γυμνασίων και δημοτικών, ενός χιλιομέτρου.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου ώρα 7 το απόγευμα με αφετηρία του αγώνα των 10 χιλιομέτρων την κεντρική είσοδο του σταδίου της Αρχαίας Νικόπολης, η οποία είναι ένα από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά μνημεία στον κόσμο, ενώ ο τερματισμός θα γίνει λίγο μετά το Δημαρχείο της Πρέβεζας,
Οι δρομείς των 5 χιλιομέτρων θα ξεκινήσουν από την Λ. Ιωαννίνων μπροστά από το πλυντήριο αυτοκινήτων water park και οι μαθητικοί από την οδό Εθν. Αντιστάσεως (στο ύψος της εφημερίδας Τοπική Φωνή).
Οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες είναι δωρεάν ενώ για τους αθλητές των 5 και 10 χιλιομέτρων θα ισχύουν ηλικιακές κατηγορίες και κατηγορία ανδρών-γυναικών.
Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 21.00 μετά το πέρας των αγώνων και την έκδοση των αποτελεσμάτων.
Για την ασφάλεια του αγώνα θα υπάρχει ομάδα ΕΚΑΒ, η οποία θα βρίσκεται στο χώρο των αγώνων για να υποστηρίξει τους αθλητές. Ακόμη, κατά την διάρκεια του αγώνα η διαδρομή θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία, το Λιμενικό Σώμα και ομάδα εθελοντών για την ασφαλή κίνηση των αθλητών.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή βοήθεια μπορείτε να αποστείλετε email στο sdprevezas@yahoo.gr ή στο fb του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : Δήμος Πρέβεζας 2682025325.