Τρεις επίλεκτοι του Ν.Ο.Ι. στον Καναδά για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 12-08-2024

Τρεις επίλεκτοι του Ν.Ο.Ι. στον Καναδά για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα TAGS: #Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων #Κωπηλασία

Με τρεις επίλεκτους αθλητές θα εκπροσωπηθεί ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στο τριπλό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 25 Αυγούστου στο Σαν Κάθρινς του Καναδά.

 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιούνται ταυτόχρονα από τη Διεθνή Ομοσπονδία Κωπηλασίας τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα (Ανδρών – Γυναικών μη Ολυμπιακών αγωνισμάτων, αθλητών κάτω των 23 ετών και αθλητών κάτω των 19 ετών) και σ’ αυτά θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 1.180 αθλητές από όλο τον κόσμο. Η χώρα μας θα συμμετάσχει και στις τρεις διοργανώσεις με συνολικά πέντε πληρώματα.

Σε τρία από αυτά λαμβάνουν μέρος αθλητές του Ν.Ο.Ι., οι οποίοι περιλαμβάνονται στην ελληνική εθνική αποστολή που αναχωρεί σήμερα για το Τορόντο του Καναδά. Συγκεκριμένα, στο Πρωτάθλημα Κ19 ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης θα αγωνιστεί στο διπλό Σκιφ με τον Ν. Χωλόπουλο, η Νεφέλη Ντάρα θα τρέξει στη Δίκωπο άνευ με τη Δήμητρα Παπαϊωάννου, ενώ στο Πρωτάθλημα Κ23 ο Ζήσης Μπουκουβάλας θα αγωνιστεί με τον Απ. Λυκομήτρο στη Δίκωπο άνευ.

Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου, Διοίκηση, προπονητές και αθλητές εκφράζει τις πιο θερμές ευχές της για καλή επιτυχία στα τρία Γιαννιωτόπουλα αλλά και σε όλη την ελληνική εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Φωτορεπορταζ