Έτρεξε στην Αλβανία ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 12-08-2024

Έτρεξε στην Αλβανία ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος *Enkelana* στο Πόγραδετς της Αλβανίας.

Με 37 δρομείς και συνοδούς συμμετείχε η αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων όπου σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις και πολλές διακρίσεις παράλληλα.

"Απ' την αποστολή μας ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους οι κατωθι: 21χλμ Η Λαμπρινή Ντούτση:1η στην ηλικιακή της κατηγορία και 7η γεν γυναικών Αλέκος Γιώτης:2ος στην ηλ. κατηγορία και 22ος γενικής 11.5χλμ Χρυσούλα Ανδρούτσου(ΑΓΣΙΩΑΝΝΊΝΩΝ):1η γεν γυναικών και 17η γενικής. Ο Ηλίας Νάτσιας: 5ος γεν κατ και 1ος στην ηλ. κατηγορία Χριστίνα Μάλλιου: 1η στην ηλ. κατ και 10η γενικής γυναικών. Βασίλειος Παππάς: 2ος στην ηλ. κατ Γεροντάτη Μαρία: 3η στην ηλ. κατ Μαρία Γιώτη(ΣΔΑΡΤΑΣ): 1η στην ηλ. κατ

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες της εκδρομής για την άριστη συνεργασία και την απόλυτη συνέπεια που επέδειξαν στην εκδρομή Ευχαριστούμε επίσης τον Μαρκούλα Δημήτρη και τον φούρνο *Αθανασίας Γεύσεις* για τα εδέσματα. Ευχαριστούμε τον Χρήστο Γκούρα για τα νερά Κωστηλάτα. Ευχαριστούμε τους οργανωτές του αγώνα για την αγάπη και στήριξη προς τον σύλλογό μας Ευχόμαστε στα μέλη μας και σε όλους τους συμμετέχοντες πάντα επιτυχίες και αντίστοιχες όμορφες εμπειρίες", αναφέρει ο Σ.Δ.Ι.

Φωτορεπορταζ