Λίμα 2024: Συνάντηση με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας για την αποστολή

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 25-08-2024

Λίμα 2024: Συνάντηση με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας για την αποστολή TAGS: #Στίβος

Μια ευχαρίστηση συνάντηση είχε το βράδυ του Σαββάτου η ελληνική αποστολή που βρίσκεται στη Λίμα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20.

Στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ελληνική αποστολή βρέθηκε αντιπροσωπεία της ελληνικής κοινότητας του Περού και γνωρίστηκε από κοντά τόσο με τους αθλητές και αθλήτριες όσο και με τους συνοδούς της ομάδας μας.

Όπως είναι λογικό για τους αθλητές και αθλήτριες μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουν ότι θα έχουν την στήριξη των Ελλήνων σε μια διοργάνωση που γίνεται τόσο μακριά από τη χώρα μας.

Οι ομογενείς θέλησαν να μάθουν το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 προκειμένου να προμηθευτούν εισιτήρια και να στηρίξουν από κοντά τις προσπάθειες τους.

Η ελληνική αποστολή από την άλλη προσέφερε στους ομογενείς μας συλλεκτικό μετάλλιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας αλλά και μια αναμνηστική μπλούζα της εθνικής μας ομάδας.

Στο Περού η θερμοκρασία κυμαίνεται από 16 μέχρι 20 βαθμούς Κελσίου ενώ όλες τις ημέρες έχει και ψιλόβροχο. Παρόλα αυτά η ελληνική αποστολή έχει ανεβασμένη ψυχολογία και όλοι ανυπομονούν να ξεκινήσουν οι αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αποδείχθηκε σωστή η απόφαση της ομοσπονδίας να ταξιδέψει η αποστολή στο Περού μια εβδομάδα νωρίτερα από την έναρξη των αγώνων καθώς υπήρξε ο απαιτούμενος χρόνος προσαρμογής.

Η ελληνική αποστολή το απόγευμα του Σαββάτου προμηθεύτηκε τις διαπιστεύσεις για τη διοργάνωση, ενώ στο Περού έφτασε και η πρωταθλήτρια του επί κοντώ Ηλιάννα Τριαντάφυλλου που ταξίδεψε από την Αμερική όπου σπουδάζει.