ΠΑΡΙΣΙ 2024 – Παπασταματοπούλου: «Πάμε για το χρυσό στο Λος Άντζελες»

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 01-09-2024

ΠΑΡΙΣΙ 2024 – Παπασταματοπούλου: «Πάμε για το χρυσό στο Λος Άντζελες» TAGS: #Παραολυμπιακοί Αγώνες #Ελένη Παπασταματοπούλου

Η Ελένη Παπασταματοπούλου έκανε το 2/2 για το ελληνικό τάε κβον ντο στους 17ους Παραολυμπιακούς Αγώνες και αμέσως μετά την απονομή του χάλκινου μεταλλιου άρχισε να σκέφτεται το χρυσό στο Λος Άντζελες.

Η 22χρονη αθλήτρια εμφανώς συγκινημένη για τη μεγάλη επιτυχία στην κατηγορία των +65 κιλών (Κ44) μιλώντας μετά την απονομή του μεταλλίων τόνισε: «Αυτό το μετάλλιο είναι η ανταμοιβή όχι μόνο για τον κόπο μου και τη δουλειά που έχω κάνει στο τάε κβον ντο, αλλά και για όλη μου τη ζωή. Για όλη μου τη διαδρομή μέχρι εδώ, για τα 22 μου χρόνια, αυτή είναι η ανταμοιβή μου».
Η χάλκινη Παραολυμπιονίκης δεν παρέλειψε να κλείσει το ραντεβού για το 2028 από τώρα. «Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και ραντεβού στο Λος Άντζελες για το χρυσό».
Με την Παπασταματοπούλου συμφώνησε και ο προπονητής της Βασίλης Ζήκος. «Καλά έβαλε το στόχο της για το 2028, εκεί πηγαίνουμε για το χρυσό. Κάναμε την αρχή εδώ στο Παρίσι πολύ καλά με το χάλκινο μετάλλιο και θα συνεχίσουμε».
Παπασταματοπούλου και Ζήκος αναφέρθηκαν και στην Χριστίνα Γκέντζου που χθες άνοιξε το δρόμο των μεταλλίων. «Η Χριστινα έκανε την αρχή με το μετάλλιο, έκανε και ιστορική νίκη γιατί ήταν η πρώτη νίκη για την Ελλάδα όπως ιστορική ήταν και η πρώτη πρόκριση της Ελένης για τους Παραολυμπιακούς. Είμαστε μια δεμένη ομάδα όλοι και αυτό το δέσιμο έφερε αυτά τα αποτελέσματα».