Στην Ελλάδα η εθνική ομάδα που μετείχε στο Παγκόσμιο Κ20

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 03-09-2024

Στην Ελλάδα η εθνική ομάδα που μετείχε στο Παγκόσμιο Κ20

Το ταξίδι της εθνικής ομάδας Κ20 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας ολοκληρώθηκε με την επιστροφή στην Ελλάδα μετά τη 12ημερη παρουσία στη Λίμα του Περού.

 

Η ελληνική αποστολή μετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 με τα μέλη της ομάδας να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε αρκετά δύσκολες συνθήκες. Παρόλα αυτά τα νεαρά παιδιά αποκόμισαν πολύτιμες εικόνες, οδηγό τους για το εγγύς μέλλον.

Τα μέλη της ομάδας αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που συνάντησαν στο Περού, στη χαμηλή θερμοκρασία, τις ιώσεις που ταλαιπώρησαν σχεδόν όλα τα μέλη, αλλά και τους απρόσμενους τραυματισμούς.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχθεί τα μέλη της ελληνικής ομάδας, τα οποία ήταν από τις 20 του μηνός στη Λίμα. Πρόσωπα κουρασμένα, αλλά χαμογελαστά, κάποια λυπημένα που δεν κατάφεραν να πετύχουν αυτά που είχαν ονειρευτεί, όμως, όλα ενθουσιασμένα για τις επόμενες προκλήσεις που θα έρθουν μπροστά τους. Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκε και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Γιατρουδακης, ο τεχνικός διευθυντής της κατηγορίας Στέφανος Ματάκης, καθώς και το μέλος της ΕΠΥΑ, Λούλα Καρατζά. Τα παιδιά και οι προπονητές τους έλαβαν ως αναμνηστικό δώρο, γλυκά εδέσματα.

“Μη σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρα σας. Μπορεί αυτή τη φορά να συναντήσατε δυσκολίες, μπορεί να μην πετύχατε τους στόχους σας, όμως, αυτή σας η συμμετοχή μόνο θετικά σας γέμισε. Το μέλλον σας ανήκει και εμείς θα είμαστε δίπλα σας να σας στηρίζουμε”, είπε μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, απευθυνόμενη στα νεαρά παιδιά.

Απευθείας στην Αμερική ταξίδεψαν οι Ανδρέας Μίτα, Ηλιάνα Τριανταφύλλου, Νικολέττα Αντωνιάδου και Δημήτρης Αντωνάτος, για συνεχίσουν τις σπουδές τους.