Τα αρχάρια «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. στη Βόλβη για τη Συνάντηση Ανάπτυξης

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 06-09-2024

Τα αρχάρια «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. στη  Βόλβη για τη Συνάντηση Ανάπτυξης TAGS: #Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων #Κωπηλασία

Στη λίμνη Βόλβη της Μακεδονίας θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι αγώνες της Β΄ φάσης της φετινής 16ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης της Κωπηλασίας με διοργανωτή τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων θα λάβει μέρος στη διοργάνωση με ομάδα 19 αρχαρίων κωπηλατών και κωπηλατριών, οι οποίοι θα δώσουν τη μάχη για τη διάκριση σε συνολικά εννέα αγωνίσματα, αποκομίζοντας παράλληλα πολύτιμη εμπειρία από επίσημους αγώνες.

Πιο αναλυτικά, την ομάδα του Ν.Ο.Ι. αποτελούν οι εξής αθλητές/τριες: Γ. Λώλης, Α. Παππάς, Β. Λαγός Χ. Παπαγιάννης, Κ. Κωστούλας, Μ. Μάστακα, Μ. Ευθυμίου, Α. Κωλέτσιου, Χ. Ζυγούρη Σ. Τσάτση, Κ. Συντίλας, Ι. Τσακίρης, Α. Μπριασούλης, Μ. Γοργόλης, Γ. Κάναβος, Ε. Τσιρώνη, Χ. Τσόλκας, Ν. Τσέμπας και Β. Βαρέλης. Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές του Ομίλου Βασίλης Ευθυμίου και Φώτης Λιόντος.

Στην Πανελλήνια Συνάντηση, που αφορά αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 - 14 ετών, θα  πάρουν μέρος συνολικά 90 πληρώματα με 155 αγωνιζόμενους από 20 σωματεία όλης της χώρας. Πρόκειται για το μέλλον της ελληνικής Κωπηλασίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Α΄ φάση της Συνάντησης διεξήχθη με επιτυχία τέλη του περασμένου Ιουνίου στα Γιάννενα, με οικοδεσπότη τον Ν.Ο.Ι. και πολυνίκης είχε αναδειχθεί ο Ν.Ο. Κατερίνης.