Επιστρέφει ο Ναυτικός Όμιλος Παμβώτιδας!

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 06-09-2024

Επιστρέφει ο Ναυτικός Όμιλος Παμβώτιδας!

Είναι γεγονός η επαναλειτουργία του Ναυτικού Ομίλου Παμβώτιδος με νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Προπονητή.

Σε δελτίο τύπου τονίζονται τα εξής: 

Ο Ναυτικός Όμιλος Παμβώτιδος (Ν.Ο.Π.) ανακοινώνει με χαρά την επανέναρξη των δραστηριοτήτων του, μετά από μια περίοδο σχετικής αδράνειας κατά τα έτη 2021-2024. Με την υποστήριξη ενός νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την προσθήκη του νέου προπονητή, Παναγιώτη Αντωνίου, και την πρόσφατη ανακαίνιση των εγκαταστασεων, ο όμιλος είναι έτοιμος να υποδεχθεί παλιούς και νέους αθλητές.
Ο κ. Παναγιώτης Αντωνίου είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου Εξωτερικού με ειδικότητα στο Κανόε-Καγιάκ και SUP, κάτοχος πτυχίου από τη Σχολή Προπονητών της ΓΓΑ, πανελλήνιος πρωταθλητής και μέλος της Εθνικής Ομάδας στο Κανόε-Καγιάκ Σπριντ. Με την εμπειρία και την αφοσίωσή του, ο Ναυτικός Όμιλος Παμβώτιδος φιλοδοξεί να αναπτύξει το άθλημα στην περιοχή και να προσφέρει υψηλής ποιότητας προπονήσεις.
Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, και προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Π. για περισσότερες πληροφορίες.
Με εκτίμηση,
Ναυτικός Όμιλος Παμβώτιδος
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα [+30 6983463709 και +30 6948583480) ή μέσω email στο [nopcanoekayak@gmail.com]