Βοήθεια της Περιφέρειας στα σωματεία: Σε γειτονικά κολυμβητήρια οι προπονήσεις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 10-09-2024

Βοήθεια της Περιφέρειας στα σωματεία: Σε γειτονικά κολυμβητήρια οι προπονήσεις

Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας της Περιφέρειας Ηπείρου με την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων και των κολυμβητικών σωματείων που χρησιμοποιούν καθημερινά το Κολυμβητήριο του ΠΕΑΚ, το πρωί της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Στη συνάντηση με τον κ. Περιφερειάρχη, που είχε ως θέμα συζήτησης τις εργασίες αντικατάστασης τμήματος της στέγης στο Κολυμβητήριο, το αμέσως επόμενο διάστημα, συμμετείχαν εκπρόσωποι των κολυμβητικών σωματείων, εκπρόσωποι της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ και ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Χάρης Λαζάνης.
Κατά τη διάρκειά της αποφασίστηκε η Περιφέρεια Ηπείρου να σταθεί αρωγός στα Κολυμβητικά Σωματεία, για όσο χρονικό διάστημα το Κολυμβητήριο παραμείνει κλειστό για εργασίες, προκειμένου οι αθλητές και αθλήτριες να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους, σε άλλες πόλεις της Ηπείρου που διαθέτουν κολυμβητήρια.
"Με αφορμή τη σημαντική αυτή εξέλιξη τα Κολυμβητικά Σωματεία, μέσω της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, επιθυμούν να ευχαριστήσουν δημόσια τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη, που για μια ακόμη φορά στηρίζει έμπρακτα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της Ηπείρου", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.