Αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ στην υποδοχή των Παραολυμπιονικών Νάσου Γκαβέλα και Γιάννη Νυφαντόπουλου

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 11-09-2024

Αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ στην υποδοχή των Παραολυμπιονικών Νάσου Γκαβέλα και Γιάννη Νυφαντόπουλου TAGS: #Παραολυμπιακοί Αγώνες

Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης και το μέλος της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού της Ομοσπονδίας, Λούλα Καρατζά υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον Παραολυμπιονίκη Νάσο Γκαβέλα, τον συνοδό του, πρωταθλητή Ελλάδας στα 100 μ. και εκπρόσωπο των αθλητών στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, Γιάννη Νυφαντόπουλο και τους προπονητές τους, Νέστορα Κολοβό και Περικλή Χατζηαναστασιάδη.

 

Οι παράγοντες του ΣΕΓΑΣ, ως ελάχιστη ηθική ανταμοιβή της μεγάλης τους επιτυχίας, πρόσφεραν στους δύο αθλητές που τίμησαν τη γαλανόλευκη και τον ελληνικό αθλητισμό στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. στην κατηγορία T11, αναμνηστικά δώρα.

Παρούσα στην υποδοχή και η πρωταθλήτρια των 400 μ. και σύντροφος του Γιάννη Νυφαντόπουλου, Δέσποινα Μουρτά, καθώς και ο Γιώργος Κατσικογιάννης, γενικός γραμματέας του ΓΣ Κηφισιάς, συλλόγου του Νάσου Γκαβέλα.