Η Mπέττυ Μαγγίρα και ο Χρήστος Φερεντίνος στη λαμπερή γιορτή για τους Ολυμπιονίκες στο Καλλιμάρμαρο

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 13-09-2024

Η Mπέττυ Μαγγίρα και ο Χρήστος Φερεντίνος στη λαμπερή γιορτή για τους Ολυμπιονίκες  στο Καλλιμάρμαρο TAGS: #Ολυμπιακοί Αγώνες #Εθνική Ελλάδας #EURO

Η λαμπερή Μπέττυ Μαγγίρα και ο σπουδαίος Χρήστος Φερεντίνος θα παρουσιάσουν τη μεγάλη γιορτή για τον ελληνικό αθλητισμό, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 19:30.

 

Οι δύο ταλαντούχοι παρουσιαστές θα προσθέσουν τη λάμψη τους, στη λαμπερή βραδιά που διοργανώνει με τίτλο «Αθήνα, 20 χρόνια μετά», η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για να τιμήσει:

  • Τους Ολυμπιονίκες και τους Παραολυμπιονίκες του 2004 και του 2024.
  • Την Team Hellas που εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».
  • Τους Legends 2004 που έγραψαν την εποποιΐα στο Euro 2004, κατακτώντας με την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
  • Τους εθελοντές και όλους τους συντελεστές της υπέροχης διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004.

Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από ένα μαγικό ταξίδι μουσικής και φωτός που θα συνεπάρει το κοινό με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ.

Ως υπερήφανος χορηγός, η ΔΕΗ στηρίζει την εκδήλωση «Αθήνα, 20 χρόνια μετά», τιμώντας την συμπλήρωση 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004». Η ΔΕΗ, η νούμερο ένα εταιρεία καθαρής ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, υποστηρίζει ενεργά τον αθλητισμό σε όλες τις μορφές του, φροντίζοντας για ένα μέλλον καλύτερο για όλους.

H είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη με προεγγραφή στο  www.ticketservices.gr/event/athina-20-xronia-meta/  και οι δύο παρουσιαστές Μπέττυ Μαγγίρα και Χρήστος Φερεντίνος προσκαλούν το κοινό με ένα βίντεο:

 https://youtube.com/shorts/Y_LKziCrgjU?si=ojN74y_-8dmoZdO2