Η συγκρότηση σε σώμα του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕ

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 14-09-2024

Η συγκρότηση σε σώμα του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕ

Το μεσημέρι του Σαββάτου (14/9), στην πρώτη επίσημη και πανηγυρική συνεδρίασή του, συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ υπό την προεδρία του Κυριάκου Γιαννόπουλου.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ:

Πρόεδρος: Κυριάκος Γιαννόπουλος

Α' Αντιπρόεδρος: Γιώργος Αφρουδάκης

Β' Αντιπρόεδρος: Ηλίας Μάλαμας

Γ' Αντιπρόεδρος: Αλεξία Μαρίνη

Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Κύρκος

Ταμίας: Γιώργος Κατσαντώνης

Ειδικός Γραμματέας: Δέσποινα Καράμπελα

Μέλη: Ξυλούρης Νικόλαος, Αυγουλέας Στέφανος, Μουστακαρίας Θεόδωρος, Ξιάρχος Ηλίας, Παντής Παντελεήμων, Κούγκουλος Μιχαήλ, Σαραντίδου Ελευθερία, Καλημέρης Ιωάννης, Παυλογιάννης Ονούφριος - Σπυρίδων, Νικολαΐδης Γεώργιος, Καφετζή Φωτεινή, Ρουσσίδου Χριστίνα, Αναγνωστοπούλου Μαρία - Γαβριέλα, Ναϊσίδου Σοφία.

Ο αναπληρωτής ταμίας του ΔΣ θα οριστεί στην επόμενη συνεδρίαση.

Ως εκπρόσωπος των προπονητών μετέχει στο ΔΣ ο Νίκος Γέμελος και ως εκπρόσωπος των αθλητών ο Γρηγόρης Καπετανάκης.

Στην εισαγωγική του ομιλία, ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε μεταξύ των άλλων: «Την προηγούμενη εβδομάδα οργανώσαμε τη Γενική Συνέλευση όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομοσπονδία σαν την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας. Θέλαμε να τιμήσαμε τα σωματεία – μέλη μας και τους ανθρώπους τους, που βρίσκονται καθημερινά στα κολυμβητήρια όλης της χώρας, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, οι οποίοι βοηθούν αφενός τους αθλητές και τους προπονητές να πετύχουν τους στόχους τους και αφετέρου να ανεβάσουμε, όλοι μαζί, το επίπεδο του υγρού στίβου στην πατρίδα μας.

 Ευχαριστώ τα σωματεία μας για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση, καθώς και για τις δεκάδες συγχαρητήριες επιστολές που έστειλαν προς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

 Το μήνυμα των εκλογών, πέρα από κάθε αμφιβολία, ήταν ξεκάθαρο.

 Εκτιμήθηκε η σοβαρή δουλειά, η τήρηση του προγράμματος μας και η πρόοδος σε όλους τους τομείς στην πιο δύσκολη χρονική περίοδο στην αθλητική ιστορία του υγρού στίβου. Παράλληλα όμως είναι και ένα μήνυμα προς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να προχωρήσουμε άμεσα σε περαιτέρω εκσυγχρονισμό και οργάνωση. Είναι καθήκον μας να το πράξουμε.

 Και σε αυτό το σημείο θέλω να ζητήσω από όλους σας το εξής: Όλοι μας προερχόμαστε από συλλόγους. Τους αγαπάμε και συμμετέχουμε στην προσπάθεια τους. Μέσα εδώ όμως λειτουργούμε για το καλό όλων των σωματείων. Το κάναμε με άριστα αποτελέσματα στην προηγούμενη θητεία μας και θα συνεχίσουμε με την ίδια συμπεριφορά προς κάθε κατεύθυνση.

Εύχομαι καλή θητεία σέ όλους μας».