Tα συγχαρητήρια της Προέδρου της Δημοκρατίας στην Team Hellas

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 19-09-2024

Tα συγχαρητήρια της Προέδρου της Δημοκρατίας στην Team Hellas TAGS: #Στέφανος Ντούσκος #Ολυμπιακοί Αγώνες

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο και συνεχάρη τα μέλη των ελληνικών αποστολών που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η κα Σακελλαροπούλου μεταξύ άλλων είπε στους αθλητές και τα μέλη της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, «Θέλω να σας συγχαρώ με την καρδιά μου και να σας ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των Ελλήνων. Πιστοί στο ολυμπιακό ιδεώδες, δεν καταξιωθήκατε μόνο ατομικά, αλλά αναδείξατε την πατρίδα μας παγκοσμίως. Αποτελείτε ένα λαμπρό παράδειγμα για τους νέους μας. Η ηθική ακεραιότητα, η αυτοπειθαρχία, η εργατικότητα και η συνέπεια που επιδεικνύετε σε κάθε σας βήμα συνθέτουν ένα πρότυπο βίου που ενθαρρύνει και εμπνέει.»

Την Team Ηellas συνόδευσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Εμμανουήλ Κολυμπάδης. Eπικεφαλής της ελληνικής ομάδας ήταν ο Αρχηγός Αποστολής στο Παρίσι Πέτρος Συναδινός, ο Υπαρχηγός Ιάκωβος Φιλιππούσης και ο Ολυμπιακός Ακόλουθος Μιχάλης Φυσεντζίδης.

Ο κ. Συναδινός μαζί τους κ.κ. Καπράλο και Φιλιππούση παρέδωσαν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας μία μπλούζα της ελληνικής ομάδας με τις υπογραφές των αθλητών και των αθλητριών που πήραν μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!