Πλήρης ομοφωνία κατά τη Τακτική Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | 30-03-2024

Πλήρης ομοφωνία κατά τη Τακτική Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ

Με πλήρη ομοφωνία από τους εκπροσώπους 103 σωματείων - μελών της ΚΟΕ που έχουν δικαίωμα ψήφου, εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για το 2023, καθώς επίσης και τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης κατά τη σημερινή (30/3) Τακτική Γενική Συνέλευση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Μεταξύ των θεμάτων ήταν η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, η έγκριση του ισολογισμού της ΚΟΕ, η εκλογή ορκωτού ελεγκτή για τη χρήση 1/1/2024-31/12/2024, η τροποποίηση του καταστατικού της Κ.Ο.Ε., η η τροποποίηση του κώδικα ηθικής και δεοντολογίας και η διαγραφή 106 σωματείων.

Τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Κυριάκο Γιαννόπουλο πλαισίωναν ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ, Στέφανος Αυγουλέας, ο Ταμίας, Γιώργος Κατσαντώνης και ο υπεύθυνος της νομικής υπηρεσίας, Σπύρος Κλαδάς.

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος της ΚΟΕ

Στη διάρκεια της σημερινής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος, ανακοίνωσε την εκ νέου υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της Κ.Ο.Ε.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Γιαννόπουλος «Στις εκλογές που θα διεξαχθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο/Οκτώβριο θα θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου έχοντας μαζί μου πολύ ισχυρή ομάδα προσώπων».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος