Ιδανική οικοδέσποινα η Άρτα

ΒΟΛΕΪ | 08-09-2024

Ιδανική οικοδέσποινα η Άρτα TAGS: #Εθνική Ελλάδας

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 men  ολοκληρώθηκε στην Άρτα.

Όπως τονίζει η ΕΣΠΕΔΕ σε ανακοίνωση της:

Μια μεγάλη διοργάνωση για την περιφέρειά μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Ως Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και το Δήμο Αρταίων που ως συνδιοργανωτές μας έδωσαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αγώνες υψηλού επιπέδου από διάφορες ευρωπαϊκές σχολές βόλεϊ.
Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα σωματεία ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ, ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ και ΓΣ ΑΡΤΑΣ γιατί με την εθελοντική συμμετοχή τους βοήθησαν τα μέγιστα στην ομαλή και χωρίς προβλήματα διεξαγωγή όλων των αγώνων αλλά και στη μετακίνηση όλων των αποστολών τόσο για τη συμμετοχή τους σε αγώνες όσο και για προπονήσεις στα γυμναστήρια Τ9 Κωστακιών Άρτας και ΔΑΚ Φιλιππιάδας.
Η ΕΟΠΕ, παρουσία του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου, του Εκτελεστικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Περικλή Μπακοδήμου και του Γενικού Γραμματέα Νεκτάριου Χαλβατζή τίμησε και τους παρακάτω:
Την Ιφιγένεια Τέφα, διαχρονικό μέλος της Διοίκησης της Ε.Ο.ΠΕ. και πρόεδρο του Φιλαθλητικού Πρέβεζας για την προσφορά της στον Ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο βόλεϊ.
Τον Πρόεδρο της ΕΣΠΕΔΕ Μπάντιο Άγγελο και Πρόεδρο του σωματείου ΑΣΠ ΕΡΜΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ για την προσφορά της Ένωσης στην διεξαγωγή όλου του ευρωπαϊκού τουρνουά.
Το Δημήτρη Κοτσαρίνη του ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ για την προσφορά του στη διοργάνωση ως οργανωτικό μέλος αυτής.
Τους προπονητές Σταύρο Βίτσιο του ΑΟ Φιλία Άρτας , Γιάννη Σταμούλη του ΓΣ ΑΡΤΑΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗ και το Χρήστο Ροντογιάννη μέλος του ΔΣ της ΕΣΠΕΔΕ και του ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ για την προσφορά τους τόσο στο βόλεϊ όσο και στη διοργάνωση.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το τηλεοπτικό κανάλι ARTtv για τη πλήρη και αδιάκοπη συμμετοχή του στην κάλυψη όλων των αγώνων της διοργάνωσης αλλά και τους αθλητές και αθλήτριες όλων των σωματείων που εθελοντικά  προσέφεραν τις υπηρεσίες τους όλες αυτές τις ημέρες με αποτέλεσμα η διοργάνωση να πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία.
Ευχόμαστε σύντομα να έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και άλλες παρόμοιες διοργανώσεις που θα ενισχύσουν το άθλημα του βόλεϊ στην περιοχή μας και γενικότερα στην Ελλάδα.