"Βασικός στόχος η παραμονή"

ΒΟΛΕΪ | 20-09-2024

"Βασικός στόχος η παραμονή"

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Φιλαθλητικού Πρέβεζας θα αγωνίζεται στην Pre League κατηγορία.

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς ο προπονητής της ομάδας, Πέτρος Παπαδόπουλος μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και στον Χρήστο Ανεμοζάλη.

Ο κος Παπαδόπουλος επισήμανε μεταξύ άλλων πως βασικός στόχος αποτελεί η παραμονή στην κατηγορία, ενώ ξεκαθάρισε πως η επιτυχία αυτή, στο να φτάσει η ομάδα να αγωνίζεται σε ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αποτελεί συλλογική προσπάθεια και όχι υπόθεση ενός. Η πρόεδρος της ομάδας, κα Ιφιγένεια Τέφα όπως και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα προσφέροντας αδιαλείπτως, σημείωσε.

Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου και προσκαλώ τον κόσμο να έρθει να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας είπε ο κος Παπαδόπουλος, ενώ σημείωσε πως η επιτυχία της ομάδας δεν είναι ανάλογη της συμμετοχής του κόσμου. Ο κος Παπαδόπουλος επίσης αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή του επιχειρηματικού κόσμου μέσω των χορηγιών προς την ομάδα.

Τέλος κος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των αγώνων όπου η ομάδα του Φιλαθλητικού την πρώτη αγωνιστική στις 19/10 αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα της Καλαμάτας ενώ στις 26/10 στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι ο Φιλαθλητικός υποδέχεται την ομάδα της Κορίνθου.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας