ΧΑΝΤΜΠΟΛ | 25-05-2024
Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή.
Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε (25/5, 20:00, ΕHF TV) στο μεταμορφωμένο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Βάλουρ στον 2ο τελικό του European Cup.
Μετά από 33 χρόνια -και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων του 1991- το χάντμπολ επιστρέφει στο ΣΕΦ σε ένα ιστορικό παιχνίδι για το ελληνικό χάντμπολ που προσδοκά να πανηγυρίσει το 3ο ευρωπαϊκό τίτλο σε επίπεδο συλλόγων μετά τις κατακτήσεις του Διομήδη Άργους (2012) και της ΑΕΚ (2021), στον 5ο ελληνικό τελικό στα Κύπελλα Ευρώπης.
Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ανατρέψουν το 30-26 του πρώτου αγώνα στο Ρέυκιαβικ της Ισλανδίας και να κατακτήσουν το τρόπαιο. Χρειάζονται νίκη με 5 γκολ διαφορά, ενώ αν κερδίσου με 4 γκολ –με οποιοδήποτε σκορ- τότε ο τίτλος θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.
Διαιτητές έχουν οριστεί οι Σέρβοι Γιόβαντιτς- Σέκουλιτς με delegate τον Νορβηγό Βιλάνγκερ, ενώ εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που θα κάνει και τις απονομές είναι ο Σέρβος Μπόζινταρ Τζούρκοβιτς, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της EHF και Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων.
«Έφυγαν» 5.000 εισιτήρια
Για τον τελικό έχουν προπωληθεί ήδη 5.000 εισιτήρια, ενώ η διάθεση τους θα συνεχίζεται μέχρι και την έναρξη του αγώνα.
Η διάθεση γίνεται:
Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster.
Β) Από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά), την Παρασκευή (10:00- 18:00) και το Σάββατο (10:00-19:00).
Γ) Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ, το Σάββατο, από τις 12:00 έως την έναρξη του τελικού.
Οι τιμές των εισιτηρίων: 10€, 15€, 20€, 25€, 40€, 50€
* Ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας του χάντμπολ και οι κάτοχοί τους μπορούν να παραλαμβάνουν το εισιτήριο τους από το Τμήμα Μελών/Φιλάθλων.
* Στον τελικό με την Βάλουρ δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους.
Η μεταμόρφωση του ΣΕΦ σε γήπεδο χάντμπολ
Ioanninagoal.gr || Sports News || Αθλητικό portal στα Ιωάννινα, Copyright © 2024, All rights reserved.