Ξεκίνησε δυνατά με ανανεώσεις η Αναγέννηση Άρτας

ΧΑΝΤΜΠΟΛ | 12-08-2024

Ξεκίνησε δυνατά με ανανεώσεις η Αναγέννηση Άρτας

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για την αγωνιστική χρονιά που έρχεται με στόχους υψηλούς και σίγουρα διατήρηση των κεκτημένων. 

Η 4η θέση και η συμμετοχή της στα play-offs Πρωταθλήματος Ελλάδας και στο final-4 του  Κυπέλλου Ελλάδος της έδωσε τη δυνατότητα να συγκαταλέγεται ξανά στις κορυφαίες ομάδες της Α! Γυναικών Χάντμπολ και να αγωνιστεί ακόμη μία φορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (με Μαδέιρα Προρτγαλίας αρχές Οκτωβρίου για το Challenge Cup.

Οι ανακοινώσεις των ανανεώσεων και των μεταγραφών ξεκινούν με το "βαρύ πυροβολικό", την Ολίνα Ανδίτσου, την 26χρονη διεθνή πλέι μέικερ, η οποία αναδείχτηκε 1η σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα  με 156 γκολ (8,67 Μ.Ο.).

Οι δηλώσεις της Ολίνας Ανδρίτσου : "Είμαι χαρούμενη που θα βρίσκομαι και τη φετινή σεζόν στην Αναγέννηση Άρτας. Πέρσι κάναμε μία αξιοπρόσεκτη πορεία και φέτος στοχεύουμε σε κάτι καλύτερο, αφού ενισχυθεί η ομάδα μας. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς, με ωραίους ανταγωνιστικούς αγώνες και να έρθει περισσότερος κόσμος στα γήπεδα"

Η δεύτερη ανανέωση είναι του προπονητή, Γιάννη Λαζαρίδη. Μετά το περσινό πετυχημένο εγχείρημα η εμπιστοσύνη του προέδρου, Κρανιώτη Βασίλη, στο πρόσωπο του προπονητή από την Κατερίνη ήταν δεδομένη.

Ο Γιάννης Λαζαρίδης, προπονητής της Εθνικής Ομάδας Beach Handball στους άνδρες, με τους οποίους έχει πάρει την 1η θέση στους μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας και έχει συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, ήταν με επιτυχία και στον πάγκο του Κιλκίς, την οποία ανέβασε στην HANDBALL PREMIER. Δυναμικός, εύστροφος και αγαπητός στις αθλήτριες και στο αρτινό φίλαθλο κοινό φιλοδοξεί να πετύχει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με την Αναγέννηση Άρτας.

Φωτορεπορταζ