Η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στον Πειραιά

ΕΛΛΑΔΑ / ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | 18-04-2024

Η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στον Πειραιά TAGS: #Ολυμπιακοί Αγώνες

H Oλυμπιακή Φλόγα έφτασε στον Πειραιά και φώτισε το Δημοτικό Θέατρο, στην ολοκλήρωση της 2ης ημέρας της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά πραγματοποιήθηκε τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας, όπου ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, άναψε τον βωμό.

Λαμπαδηδρόμοι ήταν μεταξύ άλλων η Υπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, η Ολυμπιονίκης Βιργινία Κραβαριώτου, οι διεθνείς πολίστριες Μαργαρίτα, Ελευθερία, Βάσω Πλευρίτου, ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Ηλίας Υφαντής, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Τελετάρχης των Τελετών της Ολυμπιακής Φλόγας Γιάννης Παπαδημητρίου και η Παραολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

Το πρωί της 17ης Απριλίου, η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της από την Πύλο, πέρασε από το International Olympic Academy Golf Course στο Navarino Hills, συνέχισε στη Μεθώνη, στη Σπάρτη, στην Τεγέα, στην Τρίπολη, στις Μυκήνες, στο Ναύπλιο, στο στάδιο της Αρχαίας Νεμέας όπου Λαμπαδηδρόμος ήταν ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Τάσος Μπακασέτας, πριν καταλήξει στον Πειραιά.

Παντού οι πλατείες και οι δρόμοι ήταν γεμάτοι κόσμο που ήθελαν να δουν από κοντά το Φως του Ολυμπισμού και να βιώσουν την εμπειρία της Λαμπαδηδρομίας.