Δόξα Πηγαδακίων-Τίγρεις 1-2: Φινάλε με νίκη για τις Τίγρεις!

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 07-04-2024

Δόξα Πηγαδακίων-Τίγρεις 1-2: Φινάλε με νίκη για τις Τίγρεις! TAGS: #ΑΠΣ Τίγρεις #γυναικείο ποδόσφαιρο

Το αήττητο σερί τους κράτησαν στο τελευταίο παιχνίδι τους οι Τίγρεις, που στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι για την 12η  αγωνιστική της Β΄ Εθνικής επικράτησαν στη Ζάκυνθο της τοπικής Δόξας Πηγαδακίων με 1-2!

Οι παίκτριες των Tigers είχαν ένα και μοναδικό στόχο, να καταφέρουν να φύγουν αήττητες από το «Ζάντε» για να διευρύνουν το αήττητο σερί τους! Ένα σερί που μέτρησε παραπάνω από έναν γύρο καθώς είχαν να ηττηθούν από την 6η  αγωνιστική στην Πάτρα από τον Ίκαρο Πετρωτού. Οι Τίγρεις τερμάτησαν με 29 βαθμούς στην 4η  θέση και την τελευταία 18η  αγωνιστική έχουν το αγωνιστικό τους ρεπό!
 Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτριες του Γιώργου Πανούση και Ανδρέα Ζώτου είχαν την καλύτερη ευκαιρία στο 25΄ με την Δασκάλου να εκτελεί φάουλ και η μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι. Στο 43΄ οι γηπεδούχες μπήκαν μπροστά στο σκορ όταν  μετά από κόρνερ η Ζαφεροπούλου με κεφαλιά έκανε το 1-0!
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενες ήταν οι απόλυτες κυρίαρχες του αγωνιστικού χώρου. Στο 51΄ η Δασκάλου με απ΄ ευθείας φάουλ  είχε ακόμα ένα δοκάρι, ενώ στο 58΄ Μαργώνη και Δασκάλου συνδυάστηκαν ωραία με την τελευταία να σουτάρει και η μπάλα να σταματάει εκ νέου στο δοκάρι. Λίγο αργότερα η Μαργώνη είχε ανεπανάληπτο τετ α τετ ενώ στο 75΄ το σουτ της Μπόλωση πέρασε άουτ. Στο 80΄ νέο σουτ της Δασκάλου έδιωξε η Αντωνοπούλου, ενώ δύο λεπτά αργότερα η Λέντη δεν μετουσίωσε σε γκολ ευκαιρία ενώ είχε βγει τετ α τετ! Στο 84΄ ένα σουτ της Σκούρου έδιωξαν οι αντίπαλες αμυντικές , ενώ στο 85΄ ήρθε η ισοφάριση όταν η Σκούρου εκτέλεσε φάουλ , η Δασκάλου βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε σωστά για το 1-1! Στις καθυστερήσεις οι «πράσινες» έφεραν … τούμπα το ματς με την Δασκάλου να εκτελεί κόρνερ και η Λέντη με κεφαλιά να «γράφει» το τελικό 1-2!

Διαιτησία: Σταυρόπουλος (Γαβριηλίδης, Χότζα) Ε.Π.Σ. Ηλείας

Δόξα Πηγαδακίων: Αντωνοπούλου, Ρακίπι, Πηλίκα, Πότσιου, Μωραίτη, Ζαγκλή, Μπιρίτη, Ζαφειροπούλου, Παράσχη, Χρυσανθακοπούλου, Λομποτέτση

Τίγρεις: Αντωνοπούλου, Λέντη, Πριλίγκου, Τζίμα Α. (46΄ Αγγελιδάκη), Σκούρου, Δασκάλου, Κουτσάφτη, Μαργώνη, Ράπτη, Μπόλωση, Κώτση

Μιχάλης Τσάγκας