Η... δίδυμη δύναμη του ΠΑΣ Γιάννινα WFT! (video)

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 11-04-2024

Η... δίδυμη δύναμη του ΠΑΣ Γιάννινα WFT! (video) TAGS: #γυναικείο ποδόσφαιρο #ΠΑΣ Γιάννινα

Τις δίδυμες αδελφές Αντωνία και Κατερίνα Μπαναβά φιλοξένησε ο δημοσιογράφος Άγγελος Μπάρκας και ο Γιάννης Παΐλας, στην εκπομπή Π.Α.Σ. Γιάννινα WFT TV Show, στο Youtube.

Οι δίδυμες παίχτριες του Π.Α.Σ., έχουν ενσωματωθεί στην Ομάδα τους τελευταίους μήνες και μίλησαν για το πώς ξεκίνησαν το ποδόσφαιρο, το κλίμα που συνάντησαν στην Ομάδα και τα όνειρα και τους στόχους τους.
Η εκπομπή άρχισε με πρώτο θέμα τη μεγάλη διπλή εμφάνιση του Π.Α.Σ. Γιάννινα WBC απέναντι στην Ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Π.Α.Ο.Κ και πρόκριση με νίκες 2-0 στην τελική φάση των Play Off όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή.
Ανακοινώθηκε επίσης η σημαντική δράση του Συνδέσμου Φιλάθλων Π.Α.Σ. Γιάννινα, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Π.Α.Σ. Γιάννινα στο Σταυράκι. Η δράση αυτή έχει ως σκοπό την ενδυνάμωση της σχέσης των ανθρώπων της πόλης των Ιωαννίνων με την ιδέα του Π.Α.Σ. Γιάννινα και τον Ταύρο στη Φανέλα.
Επίσης, έγινε συζήτηση για τη μεγάλη εμφάνιση του Κ12 Κοριτσιών του Π.Α.Σ. Γιάννινα επί της Μικτής Κ12 των Τίγρεων, για το πρωτάθλημα υποδομών Κ12 της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.
Τέλος, ανακοινώθηκαν φιλικοί αγώνες του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. και της Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών.