Τίγρεις-Ίκαρος Πετρωτού 0-0: Έναν γύρο αήττητες οι Τίγρεις!

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 10-03-2024

Τίγρεις-Ίκαρος Πετρωτού 0-0: Έναν γύρο αήττητες οι Τίγρεις! TAGS: #γυναικείο ποδόσφαιρο

Έναν ολόκληρο γύρο αήττητες συμπλήρωσαν οι Τίγρεις καθώς στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής γυναικών ήρθαν ισόπαλες με 0-0 με τον Ίκαρο Πετρωτού, την ομάδα που είχαν χάσει την τελευταία φορά στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Οι παίκτριες του Γιώργου Πανούση και του Ανδρέα Ζώτου, σοβαρές και πειθαρχημένες, έκλεισαν του χώρους και δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο τους για να ξεδιπλώσει τις επιθετικές του αρετές, φτάνοντας σε απώλεια βαθμών στην «κούρσα» της ανόδου! Μόλις στο 1΄ η Σκούρου έβγαλε προωθημένη μπαλία στην Ράπτη, εκείνη έκανε το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 3΄ ένα φάουλ της Μαργώνη πέρασε άουτ, ενώ στο 18΄ η Θανοπούλου για τον Ίκαρο εξουδετέρωσε την Αντωνοπούλου, ωστόσο έκανε αδύναμο πλασέ με τις αμυντικές των Τίγρεων να διώχνουν! Στο 21΄ η Τσαραντάνη έκανε το μακρινό σουτ με την Αντωνοπούλου να μπλοκάρει. Ακολούθησε ένα 20λεπτό με τις Τίγρεις να έχουν μεν την κατοχή αλλά να μην φτάνουν στην τελική προσπάθεια, ενώ στο 42΄ η Κουτσάφτη έβγαλε ωραία μπαλιά στην Ράπτη εκείνη μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 44΄ ένα φάουλ της Μαργώνη μπλόκαρε η Ψάλτη, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Μαργώνη σούταρε από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε άουτ!
Στην επανάληψη η αμυντική λειτουργία των Γιαννιωτισσών παικτριών ήταν άψογη και δεν απειλήθηκαν σε κάποιο σημείο. Είχαν δύο καλέ στιγμές στο 68΄ με την Δασκάλου να εκτελεί φάουλ και την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι, και στο 74΄ η Ράπτη να σουτάρει, η Ψάλτη πήγε να μπλοκάρει , της έφυγε η μπάλα και λίγο πριν να περάσει την γραμμή του τέρματος κατάφεραν οι Πατρινές να διώξουν. Έτσι έμεινε το 0-0!

Διαιτησία: Πίγγιου (Ιωάννου, Γόγολος) Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας

Τίγρεις: Αντωνοπούλου, Αγγελιδάκη, Λέντη, Πριλίγκου, Κώτση, Δασκάλου, Σκούρου, Ράπτη, Μπόλωση (75΄ Ντακούμη), Κουτσάφτη, Μαργώνη

Ίκαρος Πετρωτου: Ψάλτη, Τζίμα, Ράικου Ε., Τσαραντώνη, Συρμή, Μούκα, Καμπούρη (71΄ Παπακυριαζή), Ζώτου, Θανοπούλου (58΄ Τσάμη), Κρικη, Πουρνιά

Μιχάλης Τσάγκας

Φωτορεπορταζ