Φλαμίνγκο Μεσολογγίου-Γιάννενα wfc 4-3: Ήττα με αγγλικό σκορ για τα Γιάννενα!

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 10-03-2024

Φλαμίνγκο Μεσολογγίου-Γιάννενα wfc 4-3: Ήττα με αγγλικό σκορ για τα Γιάννενα! TAGS: #γυναικείο ποδόσφαιρο

Σπουδαίο θέαμα παρακολούθησαν όσου βρέθηκαν στο γηπεδό του Ευνοχωρίου, με το Φλαμίνγκο Μεσολογγίου να επιβάλλεται με 4-3 της Γιάννενα wfc στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής γυναικών.

Το Μεσολόγγι είχε την τύχη με το μέρος του και παρ΄ ότι ισοφαρίστηκε τρεις φορές βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφτασε και σε 4ο  γκολ! Μόλις στο 13΄ η Καιτατζή ανέτρεψε την Μοράλες με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Η Μόκκα το εκτέλεσε κάνοντας το 1-0.Στο 16' η Βαρσανη από αριστερά κάνει πάσα στην Σαμαρά η οποία με σουτ στέλνει την μπάλα στο «Γ» της Βραζιλιάνας τερματοφύλακα για το 1-1! Στο 28' η Βαρσάνη σουτάρει μέσα από την περιοχή κ περνάει λίγο άουτ. Στο 35' δεν μπόρεσαν οι αμυντικές να διώξουν την μπάλα κ η Βρανά-Τριανταφυλλου με σουτ κάνει το 2-1. Στο 43' μετά από χτύπημα φάουλ από αριστερά η Κολέμπα πετυχαίνει το 2-2.
Στην επανάληψη οι Μεσσολογγίτισες μπήκαν καλύτερα και εκμεταλλεύτηκαν  σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα με σουτ η Παπαϊωάννου έκανε το 3-2 .Από εκεί και μετά οι Γιαννιώτισες πίεσαν και έχασαν ευκαιρίες με την Βαρσανη-Κολεμπα κ Ντασκαρη. Στο 68' η Βαρσάνη μετά από ωραία προσπάθεια από αριστερά πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ στο απέναντι «Γ» της Σόουζα κάνοντας το 3-3! Μέχρι που φτάσαμε στο 80' που η Morales κάνει το 4-3 μετά από τραγικό λάθος της άμυνας ! Τα Γιάννενα πίεσαν στο τέλος αλλά δυο σουτ της Κολεμπα κ μία κεφαλιά της Σαμαρά πέρασαν άουτ.

Διαιτησία: Φάντης (Βασιλάκης, Πολύζος) Ε.Π.Σ. Άρτας

Μεσολογγι: Σόουζα, Πετσινή (89΄ Μπάλου), Μόκκα, Αρβάλη (46΄ Τουραντώνη), Σταυροπούλου (80΄ Πολύζου), Βασιλείου, Παπαδογεωρου, Παπαιωάννου (89΄ Ροζάκη), Μοράλες, Ντε Σόουζα, Βρανά-Τριανταφύλλου (89΄ Αρβανίτη), Χριστοπούλου



Γιάννενα wfc: Αγγέλη Κλ., Ντάσκαρη (75΄ Λουκούμη), Αυγέρη, Φαρμάκη (55΄ Δημητακοπούλου), Αγγέλη Π. (55΄ Τζούμα), Καιτατζή , Νικησανιώτη (78΄ Ελευθερίου), Σαμαρά, Κολέμπα, Ζάννου (46΄ Αντωνη), Βαρσάνη

Μιχάλης Τσάγκας