Οι 16 ομάδες της Τελικής Φάσης του Πανελλήνιου Δικηγορικών Συλλόγων που φιλοξενούν τα Γιάννινα

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 05-06-2024

Οι 16 ομάδες της Τελικής Φάσης του Πανελλήνιου Δικηγορικών Συλλόγων που φιλοξενούν τα Γιάννινα

Ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση του 39ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου των Δικηγορικών Συλλόγων και αναδείχθηκαν οι 16 ομάδες που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στα Γιάννινα από 27 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2024, με διοργανωτή τον Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων.

Τον τίτλο θα διεκδικήσουν οι ομάδες των δικηγορικών συλλόγων ΑΡ.Μ.Α Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Σόλων Αθηνών, Αριστοτέλης Θεσσαλονίκης, Δράκων Αθηνών, Αγρινίου, Νέμεσις Αθηνών, Sui Generis Αθηνών, Κατερίνης, Κοζάνης, Δημοσθένης Αθηνών, Ηρακλείου, Αστέρας Ευελπίδων Αθηνών, Χαλκίδας, Χανίων, Βόλου.

Κατόπιν κληρώσεως οι ομάδες θα χωριστούν σε 4 ομίλους των 4 ομάδων ο κάθε όμιλος,όπως προβλέπει η προκήρυξη. Αρχικά θα γίνουν οι αγώνες μεταξύ των ομάδων των ομίλων, οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο θα περάσουν στην προημιτελική φάση από την οποία θα ακολουθήσουν οι νοκ άουτ αγώνες για την ημιτελική φάση και τον τελικό που θα γίνει στις 7 Ιουλίου 2024 όπου θα αναδειχθεί και η πρωταθλήτρια ομάδα.

Η κλήρωση των ομίλων αλλά και των αγώνων θα γίνει την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 και ώρα 13.30 στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου (Ανατολή) στην αίθουσα συνεδριάσεων και θα μεταδοθεί ζωντανά στην ιστοσελίδα ioanninalive στο youtube (http://www.youtube.com/@ioannina-live) και στο facebook (https://www.facebook.com/groups/ioanninalive).