Θύελλα Κατσικάς-Ατλας/Χουλιαράδες 2-1: Ξανά στον τελικό η Θύελλα!

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 13-03-2024

Θύελλα Κατσικάς-Ατλας/Χουλιαράδες 2-1:  Ξανά στον τελικό η Θύελλα! TAGS: #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Για 2η  συνεχόμενη χρονιά η Θύελλα Κατσικάς θα βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΗΠ. αφού ξεπέρασε στον ημιτελικό τον Άτλα/Χουλιαράδες με 2-1, πιο εύκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό σκορ!

Ο Νίκος Γκούρας έκανε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τα ματς του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, με τους παίκτες να δείχνουν ιδιαίτερη μαχητικότητα. Από την άλλη και οι παίκτες του Αντώνη Δημητρίου, ξεδίπλωσαν τις αρετές τους και θα μπορούσαν αν εκμεταλλεύονταν τις ευκαιρίες τους να φύγουν με κάτι περισσότερο από το γήπεδο!
Η Θύελλα ξεκίνησε καλύτερα και στο πρώτο μέρος πέτυχε τα δύο γκολ! Μόλις στο 3΄ ο Φίλος έκανε την σέντρα-σουτ από αριστερά με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 13΄ ο Κωσταμένας εκτέλεσε κόρνερ με τον Πρινέα να μπλοκάρει! Στο 15΄ ο Κωσταμένας «έπιασε» ένα απίστευτο σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στο «Γ» της εστίας του Πρινέα για το 1-0! Στο 20΄ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Ιωαννίδη να πλασάρει από κοντά και ο Συμεωνίδης να διώχνει με τα πόδια, ενώ στο 25΄ ο Ρίζος έκανε την παράλληλη μπαλιά στον Σκανδάλη εκείνος έκανε το πλασέ με τον Πρινέα να μπλοκάρει! Στο αμέσως επόμενο λεπτό μια σέντρα σουτ του Σκανδάλη μπλόκαρε ο Πρινέας ενώ στο 30΄ ο Στάμος εκτέλεσε ο Στάμος εκτέλεσε φάουλ με τον Συμεωνίδη να μπλοκάρει! Στο 31΄ ο Σκανδάλης εκμεταλλεύτηκε λάθος διώξιμο των αντιπάλων αμυντικών και με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 35΄ ένα σουτ του Ράπτη πέρασε άουτ ενώ στο 40΄ ο Σκανδάλης με πλασέ έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Πρινέα. Στο 42΄ ο Τουρμούσογλου έκανε το δυνατό σουτ με τον Πρινέα να διώχνει σε κόρνερ!
Στην επανάληψη  η Θύελλα είχε την κατοχή και προσπάθησε να διατηρήσει το σκορ που θα της έδινε την πρόκριση. Από την άλλη ο Άτλας/Χουλιαράδες είχε κάποια ξεσπάσματα και θα μπορούσε να είχε μειώσει πιο γρήγορα. Στο 52΄ ο Φίλιος με απ΄ ευθείας κόρνερ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Πρινέα, ενώ στο 56΄ ένα δυνατό σουτ του ίδιου παίκτη πέρασε πάνω από τα δοκάρια! Στο 58΄ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Δημάκο να κάνει το πλασέ εξ΄ επαφής αλλά να διώχνει ο Συμεωνίδης. Στο 59΄ πλασέ του Κωσταμένα , η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 63΄ ευκαιρία και πάλι για τους φιλοξενούμενους με τον Ράπτη να κάνει το πλασέ και την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι! Στο 67΄ ευκαιρία για την Θύελλα με τον Φίλος να εκτελεί κόρνερ, ο Μουρούτης να κάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ στο 70΄ ο διαιτητής Βλάχος αρνήθηκε πέναλτι για την Θύελλα σε καθαρό χέρι του Δημάκου. Στο 71΄ ο Τουρμούσογλου έκανε το σουτ με τον Πρινέα να διώχνει ενώ στο 73΄ την ίδια κατάληξη είχε το πλασέ του Κωσταμένα. Στο 78΄ ένα φάουλ του Φίλιου πέρασε άουτ, ενώ στο 86΄ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Δημάκο να εκτελεί φάουλ και ο Τσιαμάκης από κοντά να μην καταφέρνει να νικήσει τον Συμεωνίδη. Αυτό που δεν έγινε εκεί έγινε στο 90+1’ όταν ο Τσιαμάκης με συρτό φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1! Τέλος στο 90+2΄ ο Κωσταμένας επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ!

Διαιτησία: Βλάχος (Γεωργίου, Κυριαζή)

Θύελλα Κατσικάς: Συμεωνίδη, Ράπτη (62΄ Ντόντης), Φίλιος, Πάκος (62΄ Μουρούτης), Βασιλάκης, Πολυχρόνης (77΄ Λέκκας), Σκανδάλης, Ρίζος, Παππάς (62΄ Εμβραίζογλου), Κωσταμένας, Τουρμούσογλου (77΄ Καμπούρης)

Άτλας/Χουλιαράδες: Πρινέας, Ζιώγας (89΄ Χατζηπαρασκευαίδης), Στάμος (46΄ Δημάκος), Τσιαμάκης, Ζώνιος, Παπανικολαόυ (77΄ Μπελέρης), Βάσσης (46΄ Γεωργόπουλος), Ιωαννίδης, Κουτσάφτης, Τσιαγαράς (82΄ Βούλγαρης), Ράπτης

Μιχάλης Τσάγκας