Είναι επίσημο… Atlas Women’s W.F.C.!

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 14-06-2024

Είναι επίσημο… Atlas Women’s W.F.C.! TAGS: #Γιάννενα WFC #γυναικείο ποδόσφαιρο

Τα Γιάννενα WFC, αλλάζουν και γίνονται Atlas Γιάννενα FC!

Η ομάδα συνεργάζεται πλέον με τη Σχολή Ποδοσφαίρου Atlas Epirus FC!

Η ανακοίνωση: 

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Atlas Epirus F.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με την ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών Γιάννενα Γυναικείο Ποδόσφαιρο (ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC) που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου Γυναικών.
Η Ομάδα με τη νέα ονομασία της: ΑΤΛΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ με συμβατικό τίτλο ΑΤΛΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC και ΑΤΛΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΠΟ θα έχει έδρα το Epirus Football Arena.
Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (Γιάννενα W.F.C.) και με τη νέα ονομασία της ΑΤΛΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC ήταν η πρώτη και μοναδική ομάδα της πόλης των Ιωαννίνων που συμμετείχε στην Α’ Εθνική Γυναικών, ενώ έχει σταθερή παρουσία στις Εθνικές Κατηγορίες.
Θα δημιουργηθούν αναπτυξιακά τμήματα Κ10 και Κ12 που θα είναι ο προθάλαμος της γυναικείας ομάδας, ενώ θα υπάρχουν και τμήματα εκμάθησης Κ6 και Κ8, που θα είναι η πρώτη επαφή των κοριτσιών με το ποδόσφαιρο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της Ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC) και ιδιαιτέρως τους Παύλου Κωνσταντίνο και Κωτσόβολο Ηλία για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον οργανισμό μας, ώστε μαζί να συνεργαστούμε για την εξέλιξη – ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό της ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών αλλά και του Ποδοσφαίρου Γυναικών γενικότερα.
Η πρώτη ενημέρωση προς τους γονείς των αθλητριών έχει γίνει από τον Γενικό Διευθυντή Δημήτριο Στούκα και τον Τεχνικό Διευθυντή Στέφανο Σιόντη που θα είναι οι υπεύθυνοι του Τεχνικού Τομέα της ομάδας.
Στο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί το staff της ομάδας!