Μία γεμάτη αγωνιστική σεζόν για τα κορίτσια Κ-12 του ΠΑΣ Γιάννινα

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 16-06-2024

Μία γεμάτη αγωνιστική σεζόν για τα κορίτσια Κ-12 του ΠΑΣ Γιάννινα TAGS: #γυναικείο ποδόσφαιρο #ΠΑΣ Γιάννινα

Ένας ακόμη αγώνας για το τμήμα Κ12 αποκλειστικά Κοριτσιών του Π.Α.Σ. Γιάννινα, απέναντι στις Ελπίδες Ιωαννίνων, για το πρωτάθλημα υποδομών της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.

"Για δεύτερη συνεχή χρονιά το τμήμα Κ12 αποκλειστικά Κοριτσιών του Π.Α.Σ. συμμετείχε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, δίνοντας 26 ολόκληρους αγώνες - όσους έδωσαν και οι ομάδες της Α' Εθνικής Γυναικών!
Επιπλέον, για πρώτη φορά ο Π.Α.Σ. Γιάννινα λειτούργησε φέτος και τμήμα Κ10 αποκλειστικά Κοριτσιών, που συμμετείχε και αυτό στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, αποτελώντας μια από τις ελάχιστες Ομάδες στην Ελλάδα που είχε ταυτόχρονα δυο τμήματα υποδομών κοριτσιών σε πρωταθλήματα Ε.Π.Σ.!
Ο Π.Α.Σ. Γιάννινα αποδεικνύει έτσι έμπρακτα τη στήριξή του στην ανάπτυξη και του Ποδοσφαίρου Γυναικών, παρέχοντας τους ίδιους προπονητές, προγράμματα και τις εγκαταστάσεις του στα κορίτσια, χωρίς περιορισμούς.
Τα κορίτσια που τελειώνουν τις υποχρεώσεις τους στο Κ12, συνεχίζουν στο Κ17 (Κορασίδων) του Π.Α.Σ. Γιάννινα, που θα συμμετέχει φέτος στο νεοσύστατο και αυτόνομο πρωτάθλημα Κ17 που θα διοργανώσει η ΕΠΟ, στελεχώνουν το Μικτό Κ15 Κοριτσιών της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, και έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν θέση στην Ομάδα Γυναικών Π.Α.Σ. Γιάννινα.
Τα τμήματα κοριτσιών του Π.Α.Σ. Γιάννινα θα συνεχίσουν τις προπονήσεις έως το τέλος Ιουνίου, θα συμμετάσχουν στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Γεώργιος Χριστοβασίλης" και όσα κορίτσια συμπληρώνουν το ηλικιακό όριο, θα συμμετάσχουν στις προεπιλογές της Εθνικής Προκορασίδων", αναφέρει ο ΠΑΣ Γιάννινα σε ανακοίνωση του.