Κοσμηρά: "Ευχαριστούμε για την αξέχαστη σεζόν"

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 17-06-2024

Κοσμηρά: "Ευχαριστούμε για την αξέχαστη σεζόν" TAGS: #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Μία άκρως πετυχημένη σεζόν είχε ο ΑΟ Κοσμηράς, που του έφερε την άνοδο στην Α' Ερασιτεχνική.

Η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση της, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους Αμπελόκηπους και την ΑΕ Γιάννενα που επίσης ανέβηκαν στην Α'.

Αναλυτικά:

Ο Αθλητικός Όμιλος Κοσμηράς αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους φίλαθλους, τους υποστηρικτές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την αδιάκοπη στήριξη και αφοσίωση κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς και απαιτητικής σεζόν.
Η παρουσία σας στα γήπεδα, το πάθος και η ενέργεια που μεταδίδετε, αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε μας προσπάθεια και επιτυχία. Χωρίς εσάς, η πορεία μας δεν θα ήταν η ίδια.
Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε την ομάδα των Αμπελοκήπων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ΑΕ Γιάννενα για την άνοδο στην Α' Ερασιτεχνική. Οι επιτυχίες σας αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και πηγή έμπνευσης για όλους μας.
Ευχαριστούμε όλους για μια αξέχαστη σεζόν και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια με περισσότερη όρεξη την επόμενη χρονιά.