Κύμα ανανεώσεων στην ΑΕ Γιάννενα

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 15-07-2024

Κύμα ανανεώσεων στην ΑΕ Γιάννενα TAGS: #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Κύμα ανανεώσεων στην ΑΕ Γιάννενα, καθώς τη φανέλα της ομάδας θα συνεχίσουν να φορούν ακόμη έξι ποδοσφαιριστές και τη νέα σεζόν.

Οι ανακοινώσεις:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Νικηφόρου Ζώτου. Ήρθε στην ομάδα μας σαν ένας ταλαντούχος νεαρός ποδοσφαιριστής. Από την πρώτη στιγμή πιστέψαμε σε αυτόν και έγινε αναντικατάστατο μέλος της καταπληκτικής περσινής ομάδας κάνοντας με τη σειρά του εντυπωσιακές εμφανίσεις. Αποφάσισε να είναι κι αυτός παρών στα δύσκολα για την ομάδα μας. Νίκη σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη ,είσαι ένας από εμάς.

Η ομάδα μας είναι την ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή και του Δημήτρη Κωσταράκη. Ήρθε από την Αθήνα άγνωστος σε εμάς ,στην πορεία έγινε ένας από εμάς και αυτός με τη σειρά του δηλώνει παρών. Μήτσο σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

Η ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή ενός ακόμα δικού της παιδιού . Ο Γιώργος μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα δεν θα την άφηνε ποτέ στα δύσκολα . Γιώργο σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

Η ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή ενός ακόμα παιδιού που βοήθησε τα μέγιστα σε αυτήν την επιτυχημένη πορεία . Ντανι σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

Η ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή ενός ακομα παιδιού που με τον τρομερό χαρακτήρα και διάθεση που εδειξε κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς έβαλε και αυτός το λιθαράκι του σε αυτήν την επιτυχημένη πορεία . Μήτσο σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

Η ομάδα μας είναι στν ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή ενός ακομα πρωταγωνιστή της περσινής καταπληκτικής χρονιάς. Ο Μανώλης Κοκκιάδης θα είναι εκεί στα δύσκολα για την ομάδα μας . Μανόλο σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.