Δύο σημαντικές αφίξεις και γενικός αρχηγός στην ΑΕ Κρανούλας

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 29-07-2024

Δύο σημαντικές αφίξεις και γενικός αρχηγός στην ΑΕ Κρανούλας TAGS: #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Η ενίσχυση της ΑΕ Κρανούλας, συνεχίστηκε με δύο σημαντικές μεταγραφές και την ανάληψη της θέσης του Γενικού Αρχηγού από τον Λευτέρη Νάση.

Οι ανακοινώσεις:

Η Αθλητική Ένωση Κρανούλας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη  της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γκόνη Σπύρο.
Ο Σπύρος πριν φορέσει τα πορτοκαλί, αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΟ Ζωοδόχου ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αλμυρό Βουνοπλαγιάς και ΑΕΔ Πωγωνάτο.
Διοίκηση και προπονητής τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε  καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας.
Καλώς ήρθες Σπύρο !

Η Αθλητική Ένωση Κρανούλας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη  της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φλώρο Βασίλη.
Ο Βασίλης πριν φορέσει τα πορτοκαλί, αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΟ Ζωοδόχου ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών του ΑΟ Γιάννενα και του ΠΑΣ Γιάννενα.
Διοίκηση και προπονητής τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε  καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας.
Καλώς ήρθες Βασίλη !

Η Αθλητική Ένωση Κρανούλας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη  της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Νάση ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού.
Διοίκηση και προπονητής τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε  καλή ποδοσφαιρική χρονιά,  και με την εμπειρία και τις γνώσεις του να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας.
Καλώς ήρθες Λευτέρη !