Θύελλα Ελεούσας-Αγροτικός Καστρίτσας 2-0: Ξανά στον τελικό η Θύελλα!

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 20-03-2024

Θύελλα Ελεούσας-Αγροτικός Καστρίτσας 2-0:  Ξανά στον τελικό η Θύελλα! TAGS: #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Επανάληψη του περσινού τελικού θα έχουμε καθώς μετά την Θύελλα Κατσικάς, η Θύελλα Ελεούσας πέρασε στον τελικό, νικώντας στο «Θ.  Λώλης» τον Αγροτικό Καστρίτσας με 2-0!

Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε ντέρμπι αφού οι δύο ομάδες είναι στην 1η  και την 3η  θέση της Α΄ ερασιτεχνικής διεκδικώντας το πρωτάθλημα, η Θύελλα έδειξε πιο αποφασιστική και με δύο γκολ στο 2ο  ημίχρονο πήρε την νίκη πρόκριση!
Στο πρώτο μέρος η Θύελλα ήταν ελαφρώς ανώτερη και απείλησε πρώτη στο 12΄ με τον Παπαρούνα Α.  να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 14΄ ήταν σειρά του Αγροτικού να απειλήσει όταν  στο 14΄ ο Τζοβάρας σούταρε με τον Αρχοντάκη να μπλοκάρει! Στο 16΄ ο Αλεξίου έκανε ωραία ενέργεια , σούταρε αλλά ο Αρχοντάκης μπλόκαρε, ενώ στο 29΄ ο Αλεξίου με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 34΄ ένα σουτ του Τσουμάνη έφυγε άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Παπαρούνας έκανε το σουτ, ο Θάνος έδιωξε σε πρώτο χρόνο με τους αμυντικούς να αποσοβούν τον κίνδυνο!
Στην επανάληψη η Ελεούσα ήταν πιο αποτελεσματική και είχε την ουσία! Στο 53΄ πέτυχε το γκολ όταν  ο Μπουκουβάλας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Τσάγκα, εκείνος έκανε τη σέντρα και ο Νούγιας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η Θύελλα εκμεταλλευτηκε το υπερ της σκορ και προσπάθησε να σπαταλήσει τον χρόνο και τα κατάφερε. Ο Αγροτικός πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτό και στο 81΄ ο Τσουμάνηε έκανε το γέμισμα με τον Αρχοντάκη να μπλοκάρει, ενώ στο 84΄ και πάλι ο Τσουμάνης έκανε το σουτ με τον γκολκίπερ της Θύελλας να μπλοκάρει εκ νέου. Τελικά η Θύελλα πέτυχε και δεύτερο γκολ «σφραγίζοντας» την πρόκριση όταν  ο Μπουκουβάλας εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα απομακρύνθηκε, έφτασε στον Πασχάλη και εκείνος με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0. Από εκει και μετά παίκτες προπονητής και φίλαθλοι, ξεκίνησαν ένα ατελείωτο πάρτι για την πρόκριση τους για 2η  συνεχή φορά στονβ τελικό του κυπέλλου Ε.Π.Σ.ΗΠ.!

Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Μωυσιάδης, Κωνσταντινού) 4ος Μαγγιώρος




Θύελλα Ελεούσας :Aρχοντάκης, Μαρμούτας, Καράσας (81΄ Πασχάλης), Νάσιος, Μαλλάτος, Παπαρούνας Στ. (13΄ λ. τρ. Τσάγκας), Τσουμάνης Δ., Μπουκουβάλας, Κεφάλας, Νούγιας (75΄ Μουχάνης), Παπαρούνας Α. (75΄ Βελτσίστας)

Αγρ. Καστρίτσας : Θάνος, Ναυρόζογλου, Μόσχος(76΄ Κύργιος), Κλιτσινάρης, Κασίμης, Σπαλιάρας, Κασίμης, Αλεξίου (64΄ Δοαβανάς), Τσουμάνης, Τζοβάρας (46΄ Δάσκαλος), Κακαράντζας (76΄ Κρανάς), Λισγάρας (46΄ Παπαδόπουλος).

Μιχάλης Τσάγκας