Σπουδαία μεταγραφή για την Έμιλι Δασκάλου

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 20-08-2024

Σπουδαία μεταγραφή για την Έμιλι Δασκάλου TAGS: #ΑΠΣ Τίγρεις #γυναικείο ποδόσφαιρο

Σπουδαία μεταγραφή για την ταλαντούχα, Έμιλι Δασκάλου. 

Θα αγωνιζετσι με τον νταμπλούχων Ελλάδο ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Έμιλι Δασκάλου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Γεννημένη στις 08/02/2005, η Έμιλι Δασκάλου αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει ύψος 171cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο ποδόσφαιρο από τον ΑΟ Ανατολής το 2018, μένοντας εκεί έως το 2022, δημιουργώντας τις πρώτες της παραστάσεις από το άθλημα.

Την σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις της, πετυχαίνοντας αρκετά γκολ και ασίστ. Την περσινή αγωνιστική περίοδο (2023-24) έπαιξε με τη φανέλα των Tigers Ιωαννίνων.

Το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί τον Υπεύθυνο των Tigers Ιωαννίνων, Γιώργο Θοδωρή, για την άψογη συνεργασία σχετικά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Έμιλι Δασκάλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα!». Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Έμιλι!

Η ανακοίνωση των Τίγρεων:

Η Δασκάλου Έμιλυ @emily_daskalou στον πρωταθλητή και κυπελλούχο ΠΑΟΚ @acpaok!

Αισθανόμαστε περήφανοι όταν αθλήτριες και αθλητές μας πετυχαίνουν τους στόχους τους φτάνοντας πιο κοντά στα όνειρά τους σε υψηλότερο επίπεδο αξιοποιώντας τα εχέγγυα της ομάδας μας!

Συγχαρητήρια Έμιλυ και καλή επιτυχία!

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIGERS IFC WOMEN (@tigersifc_women)