"Θα σταθούμε στο ύψος που αρμόζει η ιστορία και το μεγαλείο του τεράστιου συλλόγου που θα αντιμετωπίσουμε!"

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 24-08-2024

"Θα σταθούμε στο ύψος που αρμόζει η ιστορία και το μεγαλείο του τεράστιου συλλόγου που θα αντιμετωπίσουμε!" TAGS: #Θύελλα Κατσικά #Κύπελλο Ελλάδας

Η Θύελλα Κατσικά κάνει λόγο για μέρα χαράς και υπερηφάνειας, που θα τεθεί αντιμέτωπη κόντρα στην μεγάλη και ιστορική ΑΕΛ.

Σε ανακοίνωση η Θύελλα Κατσικά αναφέρει:

Η χθεσινή ημέρα ήταν μια μέρα χαράς και υπερηφάνειας για την οικογένεια της Θύελλας Κατσικάς, καθώς έπειτα από την κλήρωση για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος  που πραγματοποιήθηκε στο Athens Marriot Hotel η ομάδα μας έπειτα από την απευθείας πρόκριση στην Β φάση θα αντιμετωπίσει την Ιστορική ομάδα της ΑΕ Λάρισας το καμάρι του Θεσσαλικού κάμπου .
Στο  άκουσμα της είδησης  υπήρχαν μόνο συναισθήματα χαράς και περηφάνιας καθώς όπως έχουμε πει η ομάδα μας γιγαντώνεται μέσα από τέτοιες εμπειρίες και συνεχίζει να γράφει χρυσές σελίδες στην ηδη μεγάλη ιστορία της.
Ως διοίκηση δεσμευόμαστε πως και σε αυτό το ιστορικό ραντεβού θα προσπαθήσουμε να σταθούμε στο ύψος που αρμόζει και επιτάσσει η ιστορία της  ομαδος μας…..και ακόμα περισσότερο απέναντι στο μεγαλείο του  τεραστιου συλλόγου που θα αντιμετωπίσουμε.
Ένα ραντεβού που θα προσπαθήσουμε να μείνει στην ιστορία…..μέχρι το επόμενο…
 Η διοικηση τις επόμενες ημέρες θα ενημερώσει τον φιλαθλο κόσμο της ομάδος και της πόλης σχετικά με την αναμέτρηση.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ…..
ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ  ΙΣΤΟΡΙΑ….