Θύελλα Κατσικά: "Ευχαριστώ" σε αυτούς που αποχώρησαν

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 30-08-2024

Θύελλα Κατσικά: "Ευχαριστώ" σε αυτούς που αποχώρησαν TAGS: #Θύελλα Κατσικά #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν ευχαρίστησε η Θύελλα Κατσικά.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της Θύελλας Κατσικάς λίγο πριν την έναρξη των επισήμων αναμετρήσεων της θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την ομάδα και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα.

Η περσινή χρόνια για εμάς ήταν κάτι ξεχωριστό και εσείς συμβάλλατε στα μέγιστα. Η πόρτα της Θύελλα θα είναι ανοιχτή πάντα για εσάς.

Ευχαριστούμε αναλυτικά Παππα Δημήτρη, Παππα Άγγελο, Πετριδη Κώστα, Τουρμουσογλου Άγγελο,Βασιλακης Σπυρος μεταγράφηκαν στην Αναγγενηαη Άρτας. Ντοντη Πέτρο, Πότση Μάκη, Εμβραιζογλου Νίκο, Μπλετσα Μάριο στον Άρη Φιλιατών, Συμεωνιδης Θεόδωρος( Αγροτικός Καστριτσας), Πακος Μπαμπης( Τιταν Λογγαδων), Θεμελης Παύλος( Αχέρων Καναλακίου) Μουρούτης Δημητρης( Αθήνα) και τον νεαρό Ράπτη Παύλο που θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό…

Ξεχωριστή αναφορά θα κάνουμε σε 2 παιδιά τα οποία έχουν συνδέσει τα ονόματα τους με τις επιτυχίες της ομαδος στην νέα εποχή και αυτοί είναι ο Νίκος Γουλας και ο Νίκος Μελιγγιωτης…. Αμφότεροι συνεχίζουν σε Θεσπρωτό και Χουλιαραδες….

Τα λόγια περισσεύουν μπροστά σε ότι πρόσφεραν… και ίσως και ένα ευχαριστώ να είναι λίγο… Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο σε ότι κάνετε…