Θύελλα Κατσικάς-Α.Ε. Λάρισας 0-3: Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των Βυσσινί!

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 07-09-2024

Θύελλα Κατσικάς-Α.Ε. Λάρισας 0-3: Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των Βυσσινί! TAGS: #Θύελλα Κατσικά #Κύπελλο Ελλάδας

Στο κατάμεστο γήπεδο της Κατσικά, και σε ένα γιορτινό κλίμα, η Θύελλα Κατσικά πάλεψε κόντρα στην ανώτερη ΑΕΛ.

Η διαφορά των δύο κατηγοριών φάνηκε από τα πρώτα λεπτά, και οι βυσσινί πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με 3-0.

Η εικόνα του αγώνα

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας της έπαιξε η Θύελλα Κατσικάς , που για την 2η  φάση του κυπέλλου αντιμετώπισε την Α.Ε. Λάρισας και ηττήθηκε με 0-3, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την συνέχεια του θεσμού.
Το γήπεδο της Κατσικάς έζησε μεγάλες στιγμές, καθώς γέμισαν από κόσμο όχι μόνο οι κερκίδες αλλά και ο περιβάλλοντας χώρος, με την Α.Ε.Λ. να την ακολουθούνε περίπου 300 άτομα. Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, κρατώντας τα υγιή φίλαθλα πρότυπα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Α.Ε.Λ. είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά, έχοντας πολλούς πρωτοκλασάτους παίκτες, που θα αγωνιστούν και στο πρωταθλημα της Superleague 2. Από την άλλη ο Νίκος Γκούρας είδε αυτό το παιχνίδι σαν γιορτή και προσπάθησε να βγάλει ότι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο! Μόλις στο 4΄ ένα σουτ του Μούργου πέρασε άουτ, ενώ στο 5΄ σουτ του Πασά μπλόκαρε ο Πατσιούρας. Στο 6΄ ήρθε το πρώτο γκολ όταν  ο Τριμμάτης με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1! Στο 10΄ και πάλι ο Τριμμάτης έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Παπαγεωργίου έκανε την σέντρα , ο Φίλιος το λάθος γύρισμά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2! Στο 18΄ η Α.Ε.Λ. είχε ακυρωθέν γκολ με τον Παπαγεωργίου και στο 22΄΄ ο Τριμμάτης προσπάθησε να παίξει το 1-2 με τον Μωραίτη αλλά τον πρόλαβε ο Πατσιούρας! Στο 33΄ ο Πασάς επιχείρησε το σουτ αλλά ο Πατσιούρας μπλόκαρε, ενώ στο 35΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλή ευκαιρία με τον Μωραίτη και τον Πασά με τον Πατσιούρα να επεμβαίνει σωτήρια! Στο 36΄ το πρώτο σουτ για την Θύελλα κατέληξε άουτ, ενώ στο 37΄ σουτ του Μούργου έδιωξε ο Πατσιούρας! Στο 41΄ νέο σουτ του Μούργου κατέληξε άουτ, ενώ στο 43΄ ο Πασάς έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά έσωσε ο Ναυρόζογλου την τελευταία στιγμή. Στο 45΄ και το 45+1΄ ο Πατσιούρας έσωσε δύο σουτ των Ηλιάδη και Πασά.
Στην επανάληψη η Α.Ε.Λ. ξεκίνησε επίσης επιθετικά και στο 46΄ ο Μούργος εκτέλεσε κόρνερ αλλά ο Πατσιούρας μπλόκαρε. Στο 48΄ μετά από κόρνερ του Παπαγεωργίου, ο Μούργος έκανε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε, σουτ του Γιαξή με την μπάλα να καταλήγει άουτ! Στο 50΄ και το 53΄ η Λάρισα είχε δυο καλές στιγμές με τους Πασά και Τριμμάτη, ενώ στο 58΄ ήρθε κι άλλο γκολ όταν ο Πασάς με πλασέ έκανε το 0-3! Στο 67΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Παπαγεωργίου, και στο 76΄ το σουτ του Πασα μπλόκαρε ο Πατσιούρας! Στο 79΄ καλή στιγμή για την Θύελλα με τον Σκανδάλη να εκτελεί φάουλ και να μπλοκάρει ο Περντέου, ενώ στο 80΄ ο Πατσιούρας είπε «όχι» σε τετ α τετ του Δημηνίου! Στο 82΄ ένα σουτ του Ακόστα δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 90΄ και στο 90+3΄ είχε ευκαιρίες να ανεβάσει το σκορ ο Πασάς με την τελευταία να καταλήγει στο δοκάρι!
Η Θύελλα παρ΄ ότι αποκλείστηκε έγραψε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της και ελπίζει σε νέες επιτυχίες την καινούρια σεζόν με τον Νίκο Γκούρα να δίνει το σύνθημα και αυτή τη σεζόν!

Διαιτησία: Μέγας (Πιερίας), (Κολορογιάννης, Αδραμάνης ) (Πιερίας-Πέλλας)

Θύελλα Κατσικάς: Πατσιούρας, Γκέγκα, Ναυρόζογλου (53΄ Κασιμόπουλος), Σκανδάλης, Παπαδόπουλος Θ, Κωσταμένας (88΄ Ευαγγελής), Παπαρούνας Στ, Φίλιος, Παπαρούνας Αθ. (88΄ Τσιώτης), Τσακαλώτος (63΄ Κίτος), Παπαδόπουλος Ελ. (88΄ Κουμαντζιας)

ΑΕ Λάρισας: Περντρέου, Βαφέας, Ηλιαδης, Παπαγεωργίου (68΄ Δημινικος), Μούργος (59΄ Ακόστα), Κοσσονού (46΄ Παπαδόπουλος Γ.), Πασάς, Μωραίτης (46΄ Γραβάνης), Οικονόμου, Τριμμάτης, Παναγιωτίδης (46΄ Γιαξής).

Μιχάλης Τσάγκας 

Φωτορεπορταζ